Fotoğrafçılık Forumları
Reklam Kokan Bir Başlık
Arkadaşlar kim bilirsiniz çektiğimiz fotolar nerelerde nasıl kullanılıyor..
Dün tesadüfen farkettim.aşağıdaki linkte benim bişr fotoğrafımı haberlerine konu fotoğrafı olarak koymuşlar..
E haliyle insan bir değişik oluyor böyle şeyleri görünce.
http://www.haber7.com/haber/20080924/En-kurak-10-kentten-6si-Turkiyede.php
Tazminat hakkı elde edemez arkadaşımız çünkü resimde kendi ismi kullanılmış. Bir hak iddia edemez, çünkü o resimi noterletmesi gerekirdi. Adam der ispat etsin kendisine ait ollup olmadığını vesaire..
Ama resim güzel ! büyük hali yokmu ? incelemek istiyorum mümkünse..
http://galeri.netfotograf.com/photo.asp?foto_id=188871
Şimdi daha net gördüm resim mana yüklü. Eğer o resimde çocuk objektife baksaydı resimin doğallığı,doğaçlama unsuru ortadan kalkardı. iyiki çocuk objektife bakmamış...Yada siz çok resim çekmişsinizdirde bu bakmayan halini yayınlamışsınızdır oda olabilir. Eğer böyle birşey olduysa çok iyi düşünmüşsünüz.
dava aç
Açmıyacam abi..Ortalığı boş bırakıp birinin fotoğrafımı kitabında kullanmasını bekliyorum
O zman bak sen d300 lere
ÇAlıntıdır .Kimden aşırdın hoca.
Abi çalıntı malıntı.Ama benim işte..Hadi kitabına koysana..Valla şimdi Küresel Isınma ile ilgili bi kitap yazsan ne gider ammaaaa, var ya.
Bak bi sürrü fotoğraf ta sahapsız sahapsız geziniyoo ortalıkta..
Hadi haDİ.
Yazamazsın k yazamazsın ki
Benim fotolarımdan içine de koyamazsın ki koyamazsın ki
Mahkeme dedin de aklıma geldi Lazut..
Yazdığınız yorum sizi mahkemelik edebilir..!
Açık artırma sitelerinde ve yorum yaparken dikkat edin, kendinizi bir anda mahkemede bulabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, eBay'de yorum yazmanın dahi kişiyi mahkemelik edebileceğini ortaya koydu.
42 yaşındaki Chris Read, eBay üzerinden bir Samsung telefonu satın aldı. Ancak eline ulaşan ürün hiç de beklediği gibi değildi; zira Read'e satın aldığı telefonun başka bir modeli gönderilmişti. Bu da yetmezmiş gibi Read'in eline ulaşan telefon, eBay'de tanımlandığı gibi iyi durumda değildi.
Elindeki ürünü hemen eBay'deki 26 yaşındaki satıcı Joel Jones'a geri gönderen Read, Jones'tan parasını geri istedi. Ancak bununla da yetinmeyen Read, Jones için "Jones'ın hesabında bulunan ürünler hiç de sunulduğu gibi değil ve kötü durumda." şeklinde negatif anlam taşıyan bir geri bildirim mesajı yolladı.
İşte olaylar da tam bu noktada patlak verdi. Read'in bu mesajı yazmasının hemen ardından Jones, söz konusu negatif geri bildirimin işlerine zarar verdiği gerekçesiyle Read'den bu olumsuz yorumu derhal ortadan kaldırmasını istedi ve bu yorum kaldırılmadığı taktirde Jones, olayı mahkemeye kadar taşıyacağını da söylemeden edemedi.
Bu olayın ardından Daily Telegraph'a konuşan Read, Jones'ten aldığı bu mesaj karşısında şok geçirdiğini; ancak yazdığı yorumu kesinlikle geri çekmeyeceğinin altını çizdi.
Jones'a göre eğer bir alıcı ürününü beğenmediyse, ürünü kendisine geri göndererek parasını hemen geri alabilir. Fakat bunun yanında Read'in kendi hesabına negatif geri bildirim göndermesine tepki gösteren Jones, bu yorumun eBay'deki saygınlığını gölgeleyeceğinden olayı mahkemeye taşıdığını vurguladı.
Read, şimdi Jones'la kozunu mahkemede paylaşmaya hazırlanıyor.
eBay'de olumsuz yapılan bir geri bildirim, yorum sahibini mahkemelik etti.
İşte böyle Lazut..
Edit= Alıntıdır..
Abi burası Türkiye..Burda heç bişe olmaaaz
İlgili olabilecek konular
-
Youtube Başlık Açıklama Çeviri Nasıl Yapılır
04 Mar. 2022, 17:59 prodersler
093804 Mar. 2022, 17:59
prodersler -
Youtube'ye Reklam, Kart, Bitiş Ekranı Ekleme
28 Eki. 2018, 15:10 prodersler
0292128 Eki. 2018, 15:10
prodersler -
-
Reklam Fotoğrafçılığı Üzerine Bilgi Alışverişi
18 Ağu. 2016, 22:50 krmnayse
1194019 Ağu. 2016, 21:15
omer_emre -
Dolandırıcılık Uyarısı (facebookreklamı)
12 Ağu. 2013, 21:39 mete007
4230714 Ağu. 2013, 18:03
mete007 -
Reklam Fotoğrafçılığı Tarifeleri
14 Mar. 2013, 21:03 ozn_photograph
0245114 Mar. 2013, 21:03
ozn_photograph -