zarazara
zarazara (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Netfotograf Sergisi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEVGİLİ NETFOTOGRAF DOSTLARI............NETFOTOGRAF DOSTLARI SERGİMİZE VERDİĞİNİZ İNANILMAZ DESTEK VE KATILIMDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...ARTIK FOTOĞRAF ALIMLARIMIZ SONLANDIRILMIŞTIR.......BUNDAN SONRAKİ ZAMANDA FOTOĞRAFLARI ELİMİZE ULAŞMAYAN DOSTLARIN FOTOLARINI ANCAK KABUL EDEBİLECEĞİZ.....ARTIK GERİ SAYIMA BAŞLAYIN.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-16 EYLÜL TARİHLERİNDE KESİN TARİH MALTEPE NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİNDE SADECE NETFOTOĞRAF DOSTLARININ KATILACAĞI FOTOĞRAF SERGİSİNDE YER ALMAK İÇİN GEREKEN BİLGİLER;

1-)FOTOĞRAF BOYUTU;TERCİH EDİLEN FOTOĞRAF BOYUTU 30*40 VE SİYAH ÇERÇEVE OLMASI GEREKMEKTEDİR,DİĞER BOYUTTA 20*30 DUR

2-İSTANBUL DIŞINDAN FOTOĞRAF GÖNDERECEK ARKADAŞLAR EN GEÇ 12 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR AŞAĞIDAKİ ADRESE ÇERÇEVELİ VE MUHAFAZALI BİÇİMDE GÖNDERMESİ RİCA OLUNUR

3-)KATILACAK ARKADAŞLARIN TOPİKTE TEĞİTLERİ RİCA OLUNUR.BU ŞEKİLDE SERGİDE TEĞİTE GÖRE YER AYRILACAKTIR.

4-)ARZU EDEN ARKADAŞLAR 2 FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİRLER.

15-16 EYLÜL NETFOTOGRAF DOSTLUĞU FOTOĞRAF SERGİSİ KESİN TARİHTİR...

S E R G İ A Ç I L I Ş S A A T İ : 14 : 00 ( C U M A R T E S İ )

ELDEN TESLİM ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR AVRUPA YAKASI İÇİN NECAT EDİNCİK (nctenk),ANADOLU YAKASI İÇİN ONUR GÖKKUŞ (zarazara58) İLE İRTİBATA GEÇSİN.İRTİBAT NUMARALARI AŞAĞIDADIR...

FOTOĞRAF TESLİMİ İÇİN SON TARİH 12 EYLÜL...

NECAT EDİNCİK TEL.:

o5353410851 Ev.0212 880 8925

ONUR GÖKKUŞ TEL.:

0555 559 71 85

FOTOĞRAFLARIN GÖNDERİLECEĞİ ADRES

PINARTEPE MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:128 BURÇAK SİTESİ E.1 D.1 34528 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL NECAT EDİNCİK ****nctenk****

SERGİ ADRESİ:YALI MAHALLESİ KARAAĞAÇ SOKAK NO:14 NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ MALTEPE/İSTANBUL

BEŞÇEŞMELER MEYDANI...

SERGİMİZE DESTEK ERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR: AFİŞİMİZE YORUM YAPARAK ANASAYFAYA ÇIKMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ

AFİŞİMİZE YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ADRESTE SIKINTI YAŞAYABİLECEK OLAN ARKADAŞLARA EK BİLGİ: MAHALLENİN MUHTARLARI DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ MAHALLENİN MUHTARLARI KAHVESİ DERSENİZ HERKES GÖSTERECEKTİR,ÇOK YAKINLAR

[/IMG]

------------------------------------------------------

SERGİ GÜNÜ ARABASIYLA GELEN ARKADAŞLARA DUYURULUR...

EĞER ARABANIZDA YER VARSA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SERGİMİZE GELECEK NETFOTOĞRAF DOSTLARINA YARDIMCI OLMAK ADINA ARABALARINIZDAKİ BOŞ YERLERİ KULLANALIM,SİZE YAKIN YERLERDEN VE YOL ÜSTÜNDEN NETFOTOGRAF SERGİMİZE GELECEK OLAN NETFOTOGRAF DOSTLARINA ARABANIZDA YER AYIRMAK RİCAMIZDIR...

BİZM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ EĞER ARABALARINDA YER VARSA KALKIŞ YERLERİNİ VE GEÇECEKLERİ GÜZERGAHLARI BİLDİRİRSE,GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BUNU GÖREREK SİZLERLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR VE BİZE GELEN TELEFONLARLADA SİZLERE YÖNLENDİREBİLİRİZ...

HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR...TEŞEKKÜRLER...

ANKARA,BURSA,İZMİR VE DİĞER İLLERDEN GELECEK NETFOTOGRAF DOSTLARI...NE ZAMAN,NERDEN VE HANGİ VASITAYLA GELECEĞİNİZİ TOPİKTE BİLDİRİRSENİZ,GRUP HALİNDE,SIKILMADAN VE ADRESTE ZORLANMADAN GELMİŞ OL

Tarih: 20 Ağustos 2007, 14:42 - İp: 213.***.**7.234
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

dostlar;en azından ulusal haber ajanslarına yazı gönderin.basın onlardan öğrenir.necat ustamı seyretmek istiyorum.
hem belki benden de bahseder bakarsınız.(!)
yüreğim sizlerle olacak emin olun.
büyük iş başardınız....daha da büyükleri sırada bekliyor.hele sergimiz türkiyeyi bir dolaşsın.
bu arada site yönetiminden ses çıkmadı.ana sayfada ilan ,afiş v.s varmı.

Net Fotoğraf Fotoğrafçılık HaberleriMakro / Detay Fotografçılığı Özel Dönem ...

FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nde danışmanlığını Mehmet ÖZŞİMŞEK’in yaptığı Makro / Detay Fotografçılığı Atölyesi’nin özel dönemi 14 - 15 Temmuz 2007 günlerinde gerçekleştirilecek.

Makro fotograf olarak isimlendirilen yakın çekimler, fotografçıl...

5 Temmuz 2007, 13:21
Haberin Devamı

Nıkon Kullanicilari İçin Dijital Seminer ...
Fotograf Düzenleme (giriş) Atölyesi
Altan Bal İle Siyah Beyaz Karanlık Oda ...
Uygulamalı Fotograf Semineri Başlıyor !
Fotograf Akşamları - 2 : Sultanahmet Meydanı
Veliefendi Hiposromu'nda Foto Röportaj ...
Dijital Fotografın "karanlık Oda"sı : Raw İşleme
Çaocuklar İçin Fotograf Semineri ...
Nıkon Ve Canon Kullanıcıları İçin Dijital Seminer
BU ARADA SERGİNİN ADI NEDİR....?
NECAT EDİNCİK VE ARKADAŞLARI SERGİSİ YAZMIYOR AFİŞTE SANIRIM...
F.DİKER DOSTUM BİRAZ DA SENDEN DESTEK ALSIN ARKADAŞLAR.
EN AZINDAN ANA SAYFAYA AFİŞİ KOY.SAYGILAR...

#mekici' tarafından 12.09.2007 22:57:14 tarihinde düzenlendi.

#mekici' tarafından 12.09.2007 23:00:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Eylül 2007, 22:55 - İp: 85.***.**2.130
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

Coffie sergimiz halka açık 100 kişi getirsen keşke,hayırlı yolculuklar allaha emanet olun.

Tarih: 12 Eylül 2007, 22:57 - İp: 85.***.**0.188
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar Sergi salonumuzun bulunduğu,mekan ve çevresi ayrılamayacağınız kadar güzel inşallah geçvakite kadar takılacağız.

Tarih: 12 Eylül 2007, 23:06 - İp: 85.***.**0.188
hly-ulusoy
hly-ulusoy (üye)
İzmir / Amatör

Üzüntüm daha da arttı şimdi Necat bey
Napsam nasıl kandırsam diyorum ama yokkk gelemiyorum.
Herşeyde vardır bir hayır demeli.
Hayırlı Ramazanlar dilerim tüm dostlara.
Sergide fotoğraflarımın tam yanında olacak Kalbim

Tarih: 13 Eylül 2007, 00:41 - İp: 88.***.**4.25
zarazara
zarazara (üye)

Sergide wireless bağlantısı yok ,üzügünüm,bugün gece 11:00 e kadar nazımdayım,fotoları teslim için bekliyorum...

Tarih: 13 Eylül 2007, 09:05 - İp: 213.***.**7.234
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

100 foto oldukmu

Tarih: 13 Eylül 2007, 09:09 - İp: 81.***.**3.185
zarazara
zarazara (üye)

FİKRET BEY SERGİYE NEDEN DESTEK VERMİYOR GİBİ SORULAR GELİYOR...BU KONUYA AÇIKLIK GETİRMEK ADINA ŞUNLARI SÖYLEYEBİLİRİM...BU YAPTIĞIMIZ SERGİ NETFOTOGRAF DOSTLARINI BİRARAYA GETİRMEK OLARAK BAŞLANGIÇTA ÇIKMIŞTI (GERÇİ SERGİMİZİN İSMİDE O VE HALA DEVAM EDİYOR) AMA KATILIM GİTTİKÇE YÜKSELDİ VE BEKLEDİĞİMİZİN ÜSTÜNDE BİR KATILIM OLMAYA BAŞLADIĞINDAN DOLAYI NETFOTOGRAF DOSTLARININ KAFASINDA BÖYLE BİR SORU İŞARETİ OLUŞTU,YANİ FİKRET BEY İN NEDEN DESTEK OLMADIĞIYLA ALAKALI OLARAK...VE TAM BU ESNADA FİKRET BEY BENİ ARAYARAK SERGİYE DESTEK OLMAK AMACIYLA NELER YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞTUK VE 40.000 KİŞİYE OTOMATİK MESAJ GÖNDERDİK,AFİŞİMİZİ DİJİTAL ÇALIŞMALARA EKLEYEREK İSTEDİĞİMİZ KADAR ANASAYFADA DÖNMESİNİ SAĞLADIK,KİŞİLERİN AFİŞE YORUM YAPMA SAYISINDA HERHANGİ BİR SINIRLAMA YAPMADIK...YANİ BU HEM BİZİM BÜYÜK BİR TECRÜBE OLDU HEMDE BUNDAN SONRA YAPACAĞIMIZ SERGİLERDE NASIL BİRŞEY ORTAYA KOYACAĞIMIZI İSPAT ETMİŞ OLDUK VE BU SAYEDE BİZE VERİLECEK DESTEKTE BUNUN 2-3 KATI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ...KISACA KİMSE BÖYLESİNE BİR ORGANİZASYON BEKLEMİYORDU VE YAPTIĞIMIZ BU GÜZEL ORGANİZASYON FARKEDİLMEYE BAŞLANINCA,KISA ZAMANDA VEREBİLECEĞİ MAX. DESTEĞİ VERMEYE ÇALIŞTI (FİKRET DİKER)...FİKRET ABİYE TEŞEKKÜRLER

AFİŞE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

#zarazara58' tarafından 13.09.2007 10:00:05 tarihinde düzenlendi.

#zarazara58' tarafından 13.09.2007 10:02:59 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Eylül 2007, 09:56 - İp: 213.***.**7.234
zarazara
zarazara (üye)

HATİCE EKİZ FOTOĞRAFINIZ BASKIYA VERİLDİ...

OGSERTKAYA,EMREGUNES BUGÜN NAZIMDAYIM FOTOĞRAF TESLİMLERİNİ BEKLİYORUM

#zarazara58' tarafından 13.09.2007 11:29:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Eylül 2007, 11:28 - İp: 213.***.**7.234
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

#nehirden' tarafından 13.09.2007 13:24:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Eylül 2007, 13:23 - İp: 85.***.**5.153
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

Bende Mekici dostum gibi düşündüm başlarda,fakat bu çok kısa sürede Panctom,nctenk,ege77,zarazara58,h.l.y. arasında gelişen bir olaydı ve çok kısa zamanda.
Fikret kardeşim olayın dışındaydı,sonra aradı ve bundan sonra yapılacak etkinliklerde her türlü desteği vereceğini söyledi,onur kardeşimin dediği gibi mesajlar yollandı ve afişimiz ana sayfada devamlı döndü.
Günahı ve sevabıyla şu ana kadar herşey mükemmel işliyo
bütün Anadolu'da bu etkinlikleri yapacağız

Tüm netfoto dostluğu Türkiye'ye yayılacak,rekor katılıma kesin ulaşacağız,2 -3 sergi sonrası ve basında zaten yer alacağız.
Netfoto dstluğu bitmez.

Tarih: 13 Eylül 2007, 14:33 - İp: 85.***.**0.188