zarazara
zarazara (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Netfotograf Sergisi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEVGİLİ NETFOTOGRAF DOSTLARI............NETFOTOGRAF DOSTLARI SERGİMİZE VERDİĞİNİZ İNANILMAZ DESTEK VE KATILIMDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...ARTIK FOTOĞRAF ALIMLARIMIZ SONLANDIRILMIŞTIR.......BUNDAN SONRAKİ ZAMANDA FOTOĞRAFLARI ELİMİZE ULAŞMAYAN DOSTLARIN FOTOLARINI ANCAK KABUL EDEBİLECEĞİZ.....ARTIK GERİ SAYIMA BAŞLAYIN.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-16 EYLÜL TARİHLERİNDE KESİN TARİH MALTEPE NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİNDE SADECE NETFOTOĞRAF DOSTLARININ KATILACAĞI FOTOĞRAF SERGİSİNDE YER ALMAK İÇİN GEREKEN BİLGİLER;

1-)FOTOĞRAF BOYUTU;TERCİH EDİLEN FOTOĞRAF BOYUTU 30*40 VE SİYAH ÇERÇEVE OLMASI GEREKMEKTEDİR,DİĞER BOYUTTA 20*30 DUR

2-İSTANBUL DIŞINDAN FOTOĞRAF GÖNDERECEK ARKADAŞLAR EN GEÇ 12 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR AŞAĞIDAKİ ADRESE ÇERÇEVELİ VE MUHAFAZALI BİÇİMDE GÖNDERMESİ RİCA OLUNUR

3-)KATILACAK ARKADAŞLARIN TOPİKTE TEĞİTLERİ RİCA OLUNUR.BU ŞEKİLDE SERGİDE TEĞİTE GÖRE YER AYRILACAKTIR.

4-)ARZU EDEN ARKADAŞLAR 2 FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİRLER.

15-16 EYLÜL NETFOTOGRAF DOSTLUĞU FOTOĞRAF SERGİSİ KESİN TARİHTİR...

S E R G İ A Ç I L I Ş S A A T İ : 14 : 00 ( C U M A R T E S İ )

ELDEN TESLİM ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR AVRUPA YAKASI İÇİN NECAT EDİNCİK (nctenk),ANADOLU YAKASI İÇİN ONUR GÖKKUŞ (zarazara58) İLE İRTİBATA GEÇSİN.İRTİBAT NUMARALARI AŞAĞIDADIR...

FOTOĞRAF TESLİMİ İÇİN SON TARİH 12 EYLÜL...

NECAT EDİNCİK TEL.:

o5353410851 Ev.0212 880 8925

ONUR GÖKKUŞ TEL.:

0555 559 71 85

FOTOĞRAFLARIN GÖNDERİLECEĞİ ADRES

PINARTEPE MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:128 BURÇAK SİTESİ E.1 D.1 34528 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL NECAT EDİNCİK ****nctenk****

SERGİ ADRESİ:YALI MAHALLESİ KARAAĞAÇ SOKAK NO:14 NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ MALTEPE/İSTANBUL

BEŞÇEŞMELER MEYDANI...

SERGİMİZE DESTEK ERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR: AFİŞİMİZE YORUM YAPARAK ANASAYFAYA ÇIKMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ

AFİŞİMİZE YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ADRESTE SIKINTI YAŞAYABİLECEK OLAN ARKADAŞLARA EK BİLGİ: MAHALLENİN MUHTARLARI DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ MAHALLENİN MUHTARLARI KAHVESİ DERSENİZ HERKES GÖSTERECEKTİR,ÇOK YAKINLAR

[/IMG]

------------------------------------------------------

SERGİ GÜNÜ ARABASIYLA GELEN ARKADAŞLARA DUYURULUR...

EĞER ARABANIZDA YER VARSA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SERGİMİZE GELECEK NETFOTOĞRAF DOSTLARINA YARDIMCI OLMAK ADINA ARABALARINIZDAKİ BOŞ YERLERİ KULLANALIM,SİZE YAKIN YERLERDEN VE YOL ÜSTÜNDEN NETFOTOGRAF SERGİMİZE GELECEK OLAN NETFOTOGRAF DOSTLARINA ARABANIZDA YER AYIRMAK RİCAMIZDIR...

BİZM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ EĞER ARABALARINDA YER VARSA KALKIŞ YERLERİNİ VE GEÇECEKLERİ GÜZERGAHLARI BİLDİRİRSE,GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BUNU GÖREREK SİZLERLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR VE BİZE GELEN TELEFONLARLADA SİZLERE YÖNLENDİREBİLİRİZ...

HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR...TEŞEKKÜRLER...

ANKARA,BURSA,İZMİR VE DİĞER İLLERDEN GELECEK NETFOTOGRAF DOSTLARI...NE ZAMAN,NERDEN VE HANGİ VASITAYLA GELECEĞİNİZİ TOPİKTE BİLDİRİRSENİZ,GRUP HALİNDE,SIKILMADAN VE ADRESTE ZORLANMADAN GELMİŞ OL

Tarih: 20 Ağustos 2007, 14:42 - İp: 213.***.**7.234
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

Ayvil kargon geldi ama inan ambalajı açmadım sag salim mi bilmiyoruminşllah bişey yoktur olsada camcı ile ortak olduk
süper bir çerçeveci bulduk ucuz ve kaliteli ne istersek yapıyor.Savaş kardeşim sen zaten yardıma geleceksin,düzenlemede getirirsin.Egemen takma kafana halloldu.

Tarih: 11 Eylül 2007, 00:05 - İp: 85.***.**0.188
hly-ulusoy
hly-ulusoy (üye)
İzmir / Amatör

Aklıma bişey takıldı....
Baskı,çerçeveleme işleri,kırılan camların masrafları....
Necat bey adıma yapılan ve üzerime düşen masrafları yazın bir yere unutmayalım.
Emeğinizi nasıl öderiz onu bilemem işte Dostluk bu.
Selamlar.

Tarih: 11 Eylül 2007, 00:57 - İp: 85.***.**9.145
coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı

Ben çerçeveyi yaptırdığım yere fotoğrafları hem tek tek hem de ikisini birlikte tekrar baloncuklu naylona sardırdım.O da yetmiyormuş gibi eve getirip kapıcıdan fotoğrafları paketleyebileceğim kalın mukavva karton istedim.Bir de ona sardım kargoya öyle verdim.Yurtiçi kargo ile gönderdim ben de.Bana da sigortasız gider dediler.Herhalde sağlam gitti ki Necat Bey'den cam kırılmış diye bir ses çıkmadı.

Tarih: 11 Eylül 2007, 02:51 - İp: 85.***.**8.7
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çerçeveci kadın dükkanını erken açsa da iş yapılsa.Muhatap çırak çıktı garii dün..

Cuma OK..

Tarih: 11 Eylül 2007, 07:35 - İp: 88.***.**0.205
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

NOT =

Bu sergi bittikten sonra,diğer illere gidecek çerçeveler toptan tek seferde gideceğinden Navlun'u sigorta ettirin,zarar ziyan sorun olmayacaktır.
Şimdilik bu şekilde İSTANBUL'a tek tek ayrı Kargo firmalarıyla geldiğinden kırılma ve hasar [kaybolma] söz konusu olabiliyor..
=======================
İST'dan Diğer İller
Toptan Navlun+Sigorta
=======================

#Kumköy34' tarafından 11.09.2007 07:51:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2007, 07:46 - İp: 88.***.**0.205
zarazara
zarazara (üye)

SEVGİLİ NETFOTOGRAF DOSTLARI...AFİŞİMİZE on-line ÜYE SAYISININ ÇOK OLDUĞU ZAMANLARDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM,YORUMLARINIZ SAYESİNDE ANASYFAYA ÇIKARAK HABERİ OLMAYAN BİRİNİN ARAMIZA KATILMASINA VESİLE OLUCAKSINIZ...

AFİŞİ ANASAYFAYA ÇIKARMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

#zarazara58' tarafından 11.09.2007 08:54:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2007, 08:31 - İp: 213.***.**7.234
zarazara
zarazara (üye)

BUGÜN SAAT 18:30 DA MALTEPE NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİNDE NETFOTODAN ARKADAŞLARLA BULUŞUYORUZ...GELMEK VE FOTOĞRAF TESLİMİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR

Tarih: 11 Eylül 2007, 09:24 - İp: 213.***.**7.234
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

Coffie ambalajın çok güzel ama açmadım,birhasar yok gibi,Hülya hanım sizin masrafınız ağır tarafınıza bildirilecektir(şaka şaka)Keman ve Egemen haricinde kırılan görülmüyo Erkan kardeşim çerçeveci herzaman açık,CAP KARGON ULAŞTI.

[/IMG]

Tarih: 11 Eylül 2007, 11:22 - İp: 85.***.**0.188
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar fotograflarım yetişmiyo diyenler
30x45 baskı çerçeve dahil 25 milyon buradan irtibat kursunlar fotolarını bana yOllasınlar yetiştirelim.
DAHA NE OLSUN.

#nctenk' tarafından 11.09.2007 12:03:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2007, 11:28 - İp: 85.***.**0.188
cap
cap (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

amasyadan kucak dolusu sevgi ve selamlarla bir fotograf ta ben göderdim sergide olmayacagım için çok üzgünüm bütün fotograf dostlarına selemlar

Tarih: 11 Eylül 2007, 11:46 - İp: 88.***.**8.75