fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.

Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor

12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.

Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.

m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2007, 16:16 - İp: 81.***.**8.46
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

huleyyyynnnnnnn

nassınız gardaşlarım

herkese teşekkürler...fuar süperdi...model ablalar dahada bir süperdi..

fikret'e çok teşşekürler..görür görmez abi geç bak arkada çay kahve ne istersen var dedi...tamda kahve diye kuduruyordum süper geldi vallahi

hüsmenaga,as,kontrast,mendiii hepinize teşekkür ederim

yanımda yakın bir arkadaşım vardı...standa girer girmez..dedim bak bunların hepsi anlar DSLR'den, git onlara sor...sabahtan beri kafamı ütülüyon ne alsam diye.

salladım kızcağızı...bir ara kontrastla D70s konusunda kapıştık

makinaya kem küm öhhhmmm felam dedii..çektim kuytuya...

bu arada nikon standındaki ışıklandırmayı hiç beğenmedim...

AS ye pentax konusundaki yardımları için sonsuz teşekkür....fotograflara baktımda dediği kadar varmış

Tarih: 15 Nisan 2007, 10:29 - İp: 88.***.**4.245
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

dunesea, sana K10 D mi boşuna mı mıncıklatttım o kadar? Seni de K10 D'ci yapacağız...

Tarih: 15 Nisan 2007, 10:38 - İp: 85.***.**7.152
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ayak üstü çektiğimiz resimler ortada :D

Tarih: 15 Nisan 2007, 10:50 - İp: 85.***.**4.76
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

dün anlaştım şimdi gidip fuara alıcam k10d mi.sonrada standa gidip yardım bekliycem çünkü ilk makinem olucak.görüşmek üzere

Tarih: 15 Nisan 2007, 11:06 - İp: 88.***.**9.51
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ne bu ya "manken fuarı" mıydı bu fuar "foto dijital fuarı mı"..Çoluk çocuk var.Ne bu fotolar diye dikildi karşıma hanım zaten. Fotograf fotograf dedik ama yükleyeceğiniz sadece bu yarı uryan hatunlar mı?.

Yönetim Uyuma, yönetim göreve!
Yönetim Uyuma, yönetim göreve!

Tarih: 15 Nisan 2007, 11:59 - İp: 88.***.**1.2
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

En güzel işi Muratsen'in makine çıkarmış a100 mü bunlar muratsen? Çok doğal ve keskin.
amati'nin samsung da iyiymiş i.Tatlıses'in söylediği bir şarkı geldi aklıma nedense

Tarih: 15 Nisan 2007, 12:24 - İp: 88.***.**8.6
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

A100 buffalo teşekkürler...

amati ve onixonla birlikte fuarı gezdik (ikisini de çok sevdim ) her köşe başında bir manken... bol bol çektik... hele onixon kendinden geçti "hadi yeter artık!" diyerek döndürdük....

#muratsen' tarafından 15.04.2007 12:38:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Nisan 2007, 12:37 - İp: 81.***.**0.193
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bende memnun oldum abi

Tarih: 15 Nisan 2007, 12:44 - İp: 85.***.**2.181
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Hakikaten güzeller, hepsi güzel de seninkiler tümüyle doğal renkleri yakalamış gibi, nikon standı epeyce kötüymüş sanırım ,makineyi aldatabilecek bi renk düzenine rağmen a100 aldanmamış
hatta onixon S&b yapmış nikon güzelini
objektif neydi?

pazarbey bu gün fuarda olacak sanırım, o da fuji 9500 ü ve raynox lensleriyle makro filan çalışır sanırım

Tarih: 15 Nisan 2007, 12:45 - İp: 88.***.**8.6
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

Bunlarda Sigma SD14 le (paraflaş kullanarak) çekilmiş bazı fotolar... Adnanla birlikte çektik açıkcası hangimiz hangisini çekti hatırlamıyorum

(Adnan makine ile ilgili olarak daha ayrıntılı bir yazı yazacaktır ama benim naçizane izlenimlerim çok yavaş (yazma-okuma) bir makine olduğu...bir ihtimal karttan olabilir dedik ama çoook yavaştı gerçekten)

Tarih: 15 Nisan 2007, 12:45 - İp: 81.***.**0.193