Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.
Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor
12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.
Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.
m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D
Ahh fdiker ahh. SEngit konuyu serbest kürsüde aç. Aha böyle peynire çevirirler konuyu.
SEnde as gibi gidip dslr alma bölümünde açsaydın ya.
BU arada tebrik ederim. Büyük bir adım olarak görüyorum.
şaka bri yana da ben de hazırlık yapıyorum. 1500 vesikalık fotografı yaptım kendime. İmza icin yeter mi ne dersiniz?
meraklanma kontrast hocam bizim asayisten arkadaslar sizinle özel ilgilenecek ama soruyorlar telefondan pastirmada getirecekmi diye vesikalik isine gelince isterden arka kulis cekimi yapalim isteyene beraber cekilmis imzali fotografinizi 5 ytl ye satariz yari yariya ne dersin
bizler yurtdisindan katilan gurbetcileriz insallah isvicrede ve almanyadaki fuaarlara katilim olursa seve seve gönüllü oluruz calisanlarimla beraber hepsi gönüllü
Saygilarimla
evet iyi fikir. ORda baskı makinaları da olacak. Guya deneme ayagından orda beleşe çıkarırız.
bziden de bir şeylerin olması
net fotoğraf olarak bu fuarda olmak çok güzel
Türkiye'de ki fotoğrafçılık amlayışında ve yapılanmasında net fotoğraf bir mihenk taşıdır.
fuarda görüşmek üzere ....
halkın sitesi olan net fotoğraf ' ın fuar dahilindede gönüllü sevdalıları ile beraber ismine yakışır bir şekilde stand ziyaretçilerinde net bir izlenip bırakarak misyonunu yerine getirmesi temennisiyle... görüşmek üzere sevgili arkadaşlar.
Hepinize esenlikler dilerim.
Ben burada pozitif arkadaşın açtığı başlığa yazmıştım, bir gün süreli olarak gönüllü görev alabilirim, ve hatta bunu çok isterim. Kocaeli'den atlar gelir akşamında da dönerim
muratsen hocam benide alirmisin yanina size yardimci olacak bilgilerim yok tozlari falan alirim kalabalik yaparim orda stand kalabalik gozukur
kontrast hocam,imzalı vesikalıklarından banada bir tane
ayır. net fotoğrafın fuara katılması,çook iyi oldu bence. fuarda netfotoğraf,üyeleriyle görüşme dileğiyle
Tebrik ederim netfotoğraf fuar'da olacam bu arada pazarbey dostum avatar'nı değiştirmişsin sen her fotoğrafda değişik çıkıyosun ilk avatarda kurran'ın şifresini bulan biri vardı kadir çelik'in programına katılırdı ona benziyodun bu avatarda ise kıvırcık aliye benziyosun çok ddğişken bir yüzün var yada çeken arkadaş çok yaratıcı sevgilerimle.
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
015508 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
016502 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası
04 Eyl. 2024, 12:59 miratcenk