Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Burkayla Trt 1 De.
BURKAY salı günü saat 14 te trt 1 radyosunda siteyi tanıtan bir programa konuk olarak çıkacak.
Bunun sitemiz için büyük bir olay olduğu kanaatindeyim. Bilmiyorum yanılıyormuyum. Tanıtımımız için büyük şans.Burkayı kutluyorum.
Ayrıca bir ricam olacak.
Sitemizin profilinden bahsetsin.Hangi tip fotoğrafçılar tarafından kullanıldığından.Çoğunluğumuzun amatör olduğundan bahsedilsin.
Sevgili @burkay'a sonsuz teşekkürler. Ağzına sağlık. Daha önceden başımdan geçtiği için heyecanınıda anlıyorum.
Horoz tavukçuluk siteye sponsor olmak istiyor...
(Cep telefonu imalatçılarıda dava açmaya hazırlanıyorlarmış. Neyse artık birbirini dengeler.)
ben programı kaydettim ama kayıt çok kaliteli değil ve rar dosya 58mb civarında dosya yüklenince buradan linkini veririm. [>:D
Murat usta Burkay Hocam
cidden çok güzel bir programdı..
ne üdüü anlaşılmaz nidalara boğulmuş bir program değildi
teknik terimlerden nece olduğu belli olmayan bir program hiç değildi
türkçenin maksimum lastiğinde değil gayet türkçe
konudan alakasız muhabbetlerle dağılmış bir programda değildi
ama düzgün konuşmanız ve net sesinizle gayet lezzetli bir programdı.
hocam herşey tersiyle bilinir ya !
bu arada horoz tavukçuluk benzeri fotoğraflarınızı portfolyonuzda neden göremiyoruz... ve artık alacağım DFM yada DSLR de video çekim özelliği olmasını aramayacağım..
#rokomet' tarafyndan 10.10.2006 17:09:02 tarihinde düzenlendi.
sevgili rokomey inan anlamadım ne demek isrediğini?
ne türkçenin lastiği ne konu uzaklığı? açıklarsan sevinirim.
program cok guzel oldu arkadaslar, gerci sunucu ikide bir lafi dijital fotografa getirdi ama Murat abi Netfotograf'a cekti yeniden
ben de yukluyorum 26MB birazdan bitince link veririm. ses cok kaliteli degil ama anlasiliyor
sevgili murat abi programı baştan sonra dinledim, 30 dakika içerisinde sitemizi ve bizleri onur veren bir şekilde ifade ettiğin için tebrik ediyorum seni
http://www.hemenpaylas.com/download/1829495/netf-trt.rar.html
arkadaslar link bu, 24MB civari
tebrikler program güzeldi baştan sona dinledim
proğramı verilen linkten sonradan dinledim. Murat bey başarılıydı.sitemiz ve fotoğrafcılık adına hayırlı olsun.
İlgili olabilecek konular
-
Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi
03 Haz. 2013, 13:10 erdemvarol
13463807 Haz. 2013, 22:07
gokhanz -
-
Netfotoğraf'tan National Geographic'e !
18 Mar. 2011, 00:06 paperman
10418722 Mar. 2011, 23:39
designwish -
10 Yıl Sonra Netfotoğraf Ahalisinin Hali