filipeli
filipeli (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba

heveslendiğim fotograf çekmeye seyretmeye bugun Sony makinamı alarak başladım.
terimleri ilerde yavaş yavaş öğrenirim.
flulaştırma ve doğa resimleri,birde yakın yüz çekimleri gibi resimlerden hoşlanıyorum,bunalrın elbette teknik isimleri vardır,ama yavaş yavaş diyorum
makinem şuanda şarj oluyor,
direk çok çok iyi bi makina almaktansa o hazzı yaşamak için önce sony dschx1 aldım,
cep telefonla çekmekten daha keyifli olacağına inanıyorum.bu hafta sonu bol bol antalyanın güzel manzaralarından çekeceğim.

ileriye dönük hem eğlenen hem işi teknik olarak tam yapabilmek için neler tavsiye ediyorsunuz..benim için ilk önemli olan şey çok sevdiğim doğayı hayvanların falan doğal hallerini çekmek işte doğa yani doğaı seviyorum..tavsiyelşeriniz için şimdiden teşkkürler

#filipeli' tarafından 16.09.2011 09:37:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Eylül 2011, 21:54 - İp: 95.***.**2.129
bersar95
bersar95 (üye)
İzmir / Amatör

Tamam şimdi git sonyi at .Git bir tane filmli bir makine al onunla çekmeye başlayın
Estantene ne?-İso ne?-Diyafram ne?-Focus ne? bunları öğrenirsin üstüne filmli makine ne görüyorsan onu kayıt eder o yüzden onunlada öğrenmen daha kolay olur.Belki şuan bu çocuk ne diyor saçmalıyor diye kızacaksınız.Ama öğrenmek için kesinlikle filmli 6 ay-1yıl arası filmli kullanmanız(o size bağlı 1-2 ayda bile öğrene bilirsiniz çok çekerseniz ve yeteneğiniz varsa)size fotoğrafçılığı öğretecektir.Siz bu konuyu bide "Dslr / Slr-like Satın Alma Rehberi " bölümüne açın oradan daha çok cevap alırsınız.Hatta bersar böyle diyor ne yapayım diyin

Tarih: 14 Eylül 2011, 14:28 - İp: 178.***.**6.246
filipeli
filipeli (üye)
İstanbul / Amatör

bende gece gece saçmalamışım haa
filmli makina alacaktım,sarma kolu büyük olan nikon vardı bitane.o çok hoşuma gidiyordu.satıcının ilgisizliğindenmi benmi tam ilgilenemedim nedir,onu alamadım.tamam onlarada göz atacağım.

Tarih: 16 Eylül 2011, 09:43 - İp: 95.***.**2.129
  • 1