Fotoğrafçılık Forumları
Kompozisyon’lar..
Mademki serbest kürsü burası... aklımdan geçenleri yazmak geçti içimden
-macro veya yakın çekim çalışan fotoğraf dostlarımız neden sinekleri model olarak kullanırlar diye düşünmeden geçemiyorum .
bunları model kullanan fotoğrafların altına eleştirel yorum yazma cesaretini'de kendimde bulamıyorum doğrusu polemik olur endişemle..
herkese bol fotoğraflı günler.
Niye? Sinekler de insandır Şaka bi yana neden olmasın, sinekler dünyada varsa fotoğraflanmalı...
Evet, kayda değer ve kompozisyona katkı sağlayacağına inandığımız her şey fotoğraflanmalı. Ayrıca, fotoğraflayan kişi tarafından böyle bir platformda görücüye çıkarılmış ise...hiç çekinmeden, uygun lügat ve yapıcı olabilecek şekilde mutlaka eleştirilmeli. Böylelikle...fotoğrafı çeken kişinin de emekleri boşa gitmemiş olacak ve paylaşımlarımız amacına ulaşmış olacaktır.
soru: neden sinek?
cevap: neden olmasın..biraz daha acarsanız konuyu belki bir fikir cıkar, karsıt fikirlerde cıkar. buda bir amacı olan bir topic olur.
bu da sinek ama gayet iyi görünüyor öyle değilmi..
bence ne düşünüyor iseniz yazmalısınız.. ancak modelin duruşu bakışı ile ilgili olmayabilir ama.. teknik yönleriyle inceleyebilirsiniz..
gaijin fotoğrafını kullandım ama kusura bakma artıkın
#hayat_can' tarafından 07.11.2009 23:43:26 tarihinde düzenlendi.
bu tip detaylı çalışmalara eyvallah
ama arada bir bazı fotoğrafçı arkadaşlarda öyle bir fotoğrafını ekliyorlar-ki...
Cevdet bey bu sıralar forumda cıt cıkmıyordu sız gelene kadar,
Olaya soyle baksak estetık olarak cekılmıs goze hos gelen herseye varım,
Ama ne yaparsın sınek cekmek kelebekden daha kolay,
Heykel portresı, Kedı portresı Arastırmacı olmak lagazım,
Sımdılık bu kadar..
milletin uykusu gelmesin salih bey
zaten fotoğraflarımız dibe vurmuş
Haklısın Cevdet bey
Sıkdııı artık
Yirmidokuz ekim gezisinde senin o taraflara gelecek yerlisi yabancısı insan manzaraları da çekebilirsin o günü köroğlu emmi..Yap bişiler bakalım..
- 1