Fotoğrafçılık Forumları
İyice Çığırından Çıktı Mı Ne?
Çok üzgünüm ama artık bunu ben de itiraf edeceğim..Siteye yüklenen fotoları onaylayan kimse onu bilmek istiyorum..Bu kadar laçkalık olmaz.Üzerinde yayınlandığı sitenin adı yer alan fotoğraflara, cep tel ile çekilenlere onay verirlirken onca emek verilip çekilenler es geçiliyor..
Doğrusu bu bana pek olmadı ..Taki aşağıdaki fotoğrafa kadar..Ama yakın arakdaşlarımın bir çok değerlendirilemesi gereken fotoları onaydan geçemedi.Onayın gayet gayri ciddi yapıldığını düşünmeye başladım.Ve sizlerden onaydan geçemeyen fotoğrafımı aşayıa yükleyerek görüşlerinizi almak istiyorum.
İnsanın çektiği yüzlerce fotoğrafın arasından birini beğenip siteye yüklemeye değer bulması, buna mukabil o fotoğrafın onay mekanizmasına takılması.. Can sıkıcı bir durum tabii. İster istemez mukayese başlıyor diğer kullanıcıların yüklediği fotoğraflarla. Tabii onay kriterleride sorgu masasına yatırılıyor. Çözüm gayet basit aslında, madem yorum almak, başkalarının ortaya koyduğumuz çalışma hakkında fikirlerini, önerilerini almak için yüklüyoruz buraya fotoğraf. O halde beğenip yüklediğimiz bir fotoğraf hiçbir onay mekanizmasına ihtiyaç olmadan sergilenmeli (tabii mahzurlarıda var böyle bir durumun ama giderilmeyecek gibi değil) belki fotoğrafın sergide kalıp kalmaması diğer kullanıcıların beğenilerine bırakılmalı. Yığılmayı önlemek kaliteyi arttırmak için fotoğraf yüklemeye sınır getirilmesi (sürenin arttırılması anlamında ör:3-5 günde bir fotoğraf)
Bunlar aklıma gelenlerin yüksek sesle ifadesidir sadece beni bağlar, eleştiriye açıktır, geliştirilmeyede..
Söylediklerinde haklısın trembelkuş..Zaten şu an günde bir fotoğraf yüklenebiliyor.Bir bakıma çözüm önerinizin bir kısmı uygulanmakta..
Sevgili portrait haklısın dostum ben de bu FOTOGRAFI beğenmedim..
Ben 3 ila 5 günde sadece 1 fotoğraf yüklenebilmesini önermiştim Yükleyen kişiyi daha seçici yapar böyle bir uygulama.
şimdi bu foto onay almadımı ?
anlamadımki
ya ama abıcım belkı sorun falan olmustur cunku sıtedekı cogu fotoya gore basarılı bence ne olursa olsun
bır manzara fotosunda saten cok ayrıntı aranmaz netlık olsun yeterkı bu foto bence hos
Onay almamış sevgili alıs..Ama onay alan bazı fotolar da ilgi görmüyor zaten..Bunun fARkı onay almadan ilgi görmemiş olması Ama artık sorun değil..
Yörenin kuraklık fotoğrafları,içler acısı Lazut.
Bisiklet ile bile geziyor çocuklar.
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Çıktısı Farklı Renklerde Çıkıyor
07 Kas. 2021, 21:30 myavuz173
1213905 Ara. 2023, 03:02
mete007 -
Yeni: Gölge Fanzi̇n, Sayı: 19, Bahar'19 Çıktı!
24 Nis. 2019, 22:40 miratcenk
0239124 Nis. 2019, 22:41
miratcenk -
-
Gölge Fanzin'in 18. Sayısı Çıktı!
28 Oca. 2019, 14:54 miratcenk
0201628 Oca. 2019, 14:55
miratcenk -
Yeni Sıgma 12-24mm F4 Dg Hsm Art Çıktı
13 Eki. 2016, 09:41 siparisium
1219128 Eki. 2016, 23:43
akkaymaz -