Fotoğrafçılık Forumları
İsmek Kursu
arkadaşlar ismek'in düzenlediği kusa kayıt yaptırdım ve bayramdan sonra başlıycak, ama içimde bir şüphe var. bildiğiniz gibi bu büyükşehirin meslek edindirme kursları ve acaba diyorum fotoğrafçımı yetiştiriyor yani demem oki ben hobi larak ilgilenmek isterken bunlar gerçektende mahalle arası poloroidçi falanmı yetiştiriyor acaba b kursa daha önce katılan veya hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba.
şimdiden sağolun.
merhabaler,
Kesinlikle akliniza oyle bir sey gelmesin. Ben kendim Mecidiyekoydeki kursa gittim. ( Gititm ama okulumun yogunlugundan dolayi surekli takip edemedim) Ortam guzel, ilk baslarda cok buyuk bir yogunluk oluyor ve Istanbulda yasayan calisan insanlarin temposu zaman zaman katilimi etkileyebiliyor. Eger gecen yilki hoca devam ediyor ise bence sanslisiniz. Kendisi gercekten fotografi ve bir seyler ogretmeyi cok seviyor. Kursta kendiize guzel bir hobi edinebilirsiniz. Kursun makinasi ve fotografcilik icin gerekeli bircok malzemesi mevcut. Mahalle arasi poloridcilik ile alakasi yok. Bir sure temel egitim verildikten sonra surekli fotograf gezileri yapilir, bu konuda hocanin cok buyuk ozverileri vardir. Kursta cok eglenceli vakitler olur. Mutlaka tavsiye ederim. Ama gecen yilki hocanin devam edip etmedigini bilmiyorum. Kursa katilimda isitikrarli olursaniz keyif alacaksinizdir.
saadetsa verdiğin bilgiler ve çabukluğun için teşekürler .
onemli degil,
Kurs ozellikle baslangic icin gercekten cok faydali,
dedigim gibi kursun dslr makinasi var ama ben ilk yil makinam olmadigindan biraz zorlanmistim. Ikinci yil gittimde makinam vardi bu yuzden daha iyi olmustu. Zaten basladiktan sonra hosunuza gidip gitmeyecegine daha iyi karar verebileceksinizdir.
Yalniz simdi aklima gelen bir konu var,
Ayrica bir donem bende orada ing ogretmenligi yapmistim ordan biliyorum, ismek kursunlarinda egitim politkasinda en azbilen yada hic bilmeyene gore planlama soz konusu bu yuzden daha once fotograf makinasi ile tanismamis ogrencilerinde olabilecegini unutmayin. Demek istedigm sizin fotograf ile ilgili temel bilgileriniz var ise belki ilk baslarda biraz bunalabilirsiniz. Ayni seyler anlatiliyor hissine katilabilirsiniz.
Basarilar
iyi geceler.
aa
fotoğraf gezileri de mi yapılıyor ?
arabalımı yayamı ?
edirneye, belgrad ormanlarina yada beykoz cam ocagina gidilecekse araba kullaniliyor, ama istiklal yada ortakoy yada kadirgada cekim yapilacaksa yuruyerek gidilebiliyor. adalara gidiliyora ido ve at arabalari tercih ediliyor.
bende gitmek istiyorum
lütfen gerekli işlemler yapılsın
İyimiş , ben smekte fotoğrafçılık bölümü olduğunu bilmiyordum , makineyi alamadık ki daha gidip hemen kayıt olalım
sevgili saadetsa;
peki nekadar sürüyor bu kurs. bir dönem dediler ama pek inanmadım.
Ekimde baslar haziranin ilk yada ikinci haftasi biter. Meb'e bagli oldgugundan resmi tatil ilan edilen gunlerde de tatil yapilir, bayram vs. Hava sartlarinda yapilan tatillerde tatil yapilir ornegin kar yagisi birde karne tatilinde bu kurslarda tatile girer.
hayırlısı olsun en güzelni yapmıssın! aldıgın belgenin lazım olma durumunda özgecmişinde artılar yaptıgını anlayacaksın!:D
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu Nasıl Seçilir?
15 Şub. 2017, 15:00 dorukkaya
0191615 Şub. 2017, 15:00
dorukkaya -
-
İstanbulda Fotoğraf Kursu Önerisi Acil Cevap Lütfe
11 Kas. 2015, 17:34 dogandkc
2226415 Kas. 2015, 09:14
dogandkc -