Fotoğrafçılık Forumları
İhanetin Belgesi ( Kemal Cevizli )
herkese ilk önce selam ediyorum.
ben daha yeni üye oldum ve bu konuyu açtım sebebine gelince.
herkes bütün fotoğrafçılar photoshop kullanırlar ama lisanslı ama lisanssız.
bu arada benimki lisanslı ve fatura numarasını arayan bayana verdim onayladı.
cevizli gittiği bütün fotoğrafçıları para karşılığı telefonlarını satmıştır.
biraz araştırma yaptığımda gittiği bölge fotoğrafçıları arayarak sizide adobeden aradılarmı dediğimde yanıt evet oldu.
gitmediği malzeme satmadığı fotoğrafçıları aramamışlar ve bende cevizlideki hesabımı kapadım alışveriş yapmıyorum.
fotoğrafçıları koskoca adına yakışmayan bir şekilde sattığı için amerikaya kendi üç kuruş kazanacağı için yalakalık yaptığı ve bu paranın helal olduğunu düşündüğü için kınıyorum.
bana gelen telefonu aradım ve dedim bende photoshop almak istiyorum
yeni dükkanım için beni hemen cevizli fotoğrafçılığa yönlendirdi başka tel ver dedim ama vermedi anlaşmalıymış gibi.
ve burdan şunu söylüyorum sizlere sizinde başınıza geldiyse buraya yazın ve cevizliden bir açıklama bekleyin.
ve photoshopun kendi sitesinde verilen demoyu kullanın bakalım ona ne diyecekler 1 ay sonra format atıp tekrar kurun tamamen yasaldır bu.
Siz yeni bir üyesiniz.. ilk mesajınız, ilk cevabınız..
Ancak bir hafta kadar önce medyasoft'dan bir bayan aradı, ona iki ay kadar önce yazdığım maille, fatura örneğini ve gerekli diğer bilgiyi yolladığımı hatırlattım..
Soru işareti, bende daha masum şekilde oluşuyor; ellerine iki ay önce maille ulaştırdığım bilgi olduğu halde beni neden aradılar..
Bilgi aktarırken, suçlayıcı olmadan yazmanızı isterim.. ( bu konuyu kişiselleştirmeden aktarmanın yoluda vardı)..
Konu, tüketici sorunu değil.. Fotoğraf bilgisi paylaşımıda değil..
Bazı noktaları doğruladığım halde, böyle başlık yazılmasını, hoş görmüyorum.. Hayırlı işler diliyorum..
Saygılarımla, Mete..
Baştan banada söylenti gibi geldi ama çok iyi bir araştırma sonunda öyle olduğunu saptladık.Ama o firmadan mal alanlar aranmış almayanlar aranmamış.Lisansımız mevcut.Yönlendirme istediğinizdede o firmadan arıyorlar hemen.Firmaya ilettik kendilerini bir şekilde aklayana kadar alışverişimizi kestik.Herkesin lisans kullanması gerek ama bu iş yokluğundada böyle bir şekilde bu firmanın ortaya çıkması sonucu hakkaten hayal kırıklığına uğradık.
#fotovizor' tarafından 09.04.2008 13:39:13 tarihinde düzenlendi.
257 kişiden sadece 3 kişimi aydın insanlar
yokmu bizim gibi madur yok dimi
mete bey öyle siz yeni üyesiniz demekle haklı olmuyor insan
Üye olduğu gün bu konuyu açan kimsenin, kusuruma bakmasın maksadı iyi değildir..
Bu konu silinmedi ise sebebi, demokratik cevaplar gelerek, konu ana yazısındaki gafların giderileceği ümididir..
İspat edemeyeceğiniz bir meseleyi ortaya atmışsınız.. Aksini ispat etmekle yükümlü olmadığım gibi, objektif yazmaya çalıştım..
Daha anlaşılır ve açık olmanızı ümit ederdim..
1 sene öncesine kadar, büyük bir işletmeyi temsilen buradaydım.. Bugün bağımsız olarak kendi işimi yapıyorum (stüdyo Mete) Gebze'ye yolu düşen meslekdaşlarıma, kapım daima açık..
250 küsür defa okunmuş yazının, iki cevap alması (2 diyorum, bir cevabın size ait olduğunu hatırlatırım) sizi üzüyor.. Ancak ben, şu sitede onlarca konuya değinmişim, bunların hiçbirini okumadığınızı düşünüyorum..
Alınmayın ama, ispatlayamayacağınız bir meseleyi ortaya atmışsınız, benim ilk cevabımdaki ifadem olmasaydı, sözlerinizin tamamı havada görünüyordu..
http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=31901
linke tıkladığınızda, konu açarken ve cevap yazarken bu kurallar hep gösümüzün önündedir.. 9. maddeyi özellikle okumanızı istiyorum.. (bunu daha önce yapmalıydınız) Ve diğer maddeleri de okursanız, Kemal Cevizli Tic. le aranızdaki sorunların, bu foruma yansıtılmasının yasak olduğunuda görürsünüz..
O firmanın bir çalışanının yaptığı veya yapmış olabileceği çiğ davranışın, bu forumda hakkında konu açılmasını hoş göstermeyeceğini düşünüyorum.. Saygılarımla Mete..
medyasoft firması bursada bazı fotoğrafçıları arayarak sorgulama yapar gibi lisanslarının olup olmadığını sormuş acaba alakası varmı???
Alakası olup olmadığını bilemeyiz Volkan..
Şu sayfaya
http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=32179
Göz atarsan, nasıl bir yapıda kimseyle karşı karşıya olduğumuzu anlayabilirsin.. (o sayfaların esasında geyik bölümü olduğunu bilecek kadar eski bir üyesin)
"Çamur at, izi kalsın" mantığının seneler önce iflas ettiğini düşünüyordum.. Halen o fantazilerle, ortaya atlayıp, kahraman olmaya çalışanlar varmış..
Linkdeki konuda, 1 sene önce çalıştığım firmayı bilen bir kimse olduğu anlaşılıyor.. Oysa, üyeliğinin başlangıç tarihi, bu konunun açılış tarihiyle aynı.. Mükerrer üye kaydının, bariz şekilde kötü niyetle kullanıldığınıda görüyoruz..
[>
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Search Sexy Girls From Your City For Night - Verified Ladies
31 Eki. 2024, 18:30 serefbaba
06331 Eki. 2024, 18:30
serefbaba -
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171711331 Eki. 2024, 14:09