Fotoğrafçılık Forumları
Hafiza Kartindan Silinen Fotolar...
merhaba
hafiza kartinda olan fotograflari yanlislikla sildim, bunlari geri getirme imkanim varmi? bilgisayara daha kaydetmemistim, bitane fotograf sileyim derken yaklasik 35 tanesi gitti . bana yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkürler..
cevap gelmeyince , üstüne tam bi bardak soguk su icerken sorunumu hallettim arkadaslar, fotograflar geri geldi
fotoğraflar nasıl geri geldi arkadaşım bir anlatsan da ben de öğrensem.çünkü geçen gün benim de birkaç fotoğrafım öyle silindi
geri getirmek icin cesitli programlar var o programlardan bitane yükledim ( ismini atradim bilgisayarda ama bulamadim malesef yükledigim programin) cok karisik bi meseleydi ama. bilgisayarci arkadasimi aradim o yönlendirdi beni. yani o programlar hafiza kartin data sina girip geri getiriyormus iste...
google de ararsan kesin bulursun..
sevgiler
o program bende war arkadaslar eger ısteyen warsa [email protected] a mail atsınlar ben yardımcı olayım ....
benım kulandıgım programlardan bırı.ucretsiz ve kulanımı cok kolay bır program oldukca da basarılı
asagıdakı lınkten ındırebılırsınız
http://rapidshare.com/files/92109510/DIR_setup.rar.html
dır tamamen silinenleri buluyor ama özel olarak tek tek silinenleri bulamıyor. Yokmu başka program.
recovery my files dedik ya pazarbey.
Dır dır tek tek buluyor ama sonucta buluyor eger uzerine cekim yapmdaıysan.
Üzerine cekim yaptıysan hicbiri bulamaz.
Benim dedigim programda cesitli kritilerlere gore gelişmiş arama özellikleri yapabiliyorsun.
BEnde seni programdan anlar sanaırdım
patch nedir bilmeyen adamlara bizde progrma gondeiryoruz. patch yani..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Silinen Fotoğrafları Geri Getirme
14 Tem. 2012, 09:36 ardabeyaz
44434415 Ağu. 2018, 15:56
kriptopara -
-
Acill Yardım! Silinen Fotoları Geri Alma
04 Nis. 2013, 12:21 feyza95
10310911 Nis. 2013, 01:13