Fotoğrafçılık Forumları
Fuar Hakkında
Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum siteye
az önce flassv msn den "olm siteye hiç girmiyon hayırdır canın dayak mı istiyor" diyince tırstım
neyse fuara gidecekler için konuşuyorum...biliyorsunuz standımız olacak orda...
beraber bir organizasyon yapalım diyorum...
pentaxı goremedim,kırgınmı,gelmiycekmiymiş acaba??
HArbiden ya pentax nerelerde..
Bu arada arkadaşlar bu buluşmaya gideceği kesin olan arkadaşlar buraya adlarını bir liste şeklinde yazarsa ben de ona göre taa Sinopdan kalkıp gelebilirim.
Forumu okumayan çok kişi var, o yüzden liste ne kadar gerçekçi olur bilemiyorum.
ortak saat kararlaştırmak aynı derecede zor olur.
Ben cumartesi saat 16:00 da orada kimler olabilirse, fotograf çekeceğim.
Buyrun, makinemde geniş açı lens var :-)) herkes kadraja girer.
bende cok istiyorum gelmeyi ama zor valla
insallah geniş acı lensine bile sıgmayacak kadar cok dost bıraraya gelirsiniz.. birinci geleneksel netfotograf bulusması
merhaba fatih bey cumartesi orda olucam
bensiz aile fotografımı olur
ayrıca sizinle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum
9. salon planınıda 10. salon planının altına ekledim.. Bükey standı Pentax oluyor.. ben, 9 salon sağ alt köşede olacağım..
Lazut baba....otogarda in...metroya bin...dünya ticaret merkeszinde in...hemen önü oluyor
ayrıca sayın forum üyeleri
şunu anladım ki...biz ortak hareket edemiyecez...kimsenin programı kimseye uymuyor....ben cumartesi günü orda olucam...13.00 dan sonra
herkesi beklerim
Ya arkadaşlar krokiye bakttımda.Bizim kisi pek standa falan benzemiyor. Fdiker hepimizi bir köşede toplayıp limonata kurabiye falan yedirmesin sonra.
Görevliler geldikçe sağa sola kaçışıp sonra tekrar toplanmayalım.
Dağılın lan dağılın
Yarin ve kismetse PAZAR gunu fuarda olmayi planliyorum arkadaslar ve dunesea... Senin fotografini cekip,su yemek yedigin fotografi degistirebiliriz mesela bak ilk organize isimiz bu olabilir... (saka bir yana... ) Umarim karsilasiriz arkadaslar sevdigimiz deger verdigimiz ama hic yuzunu yakindan gorme firsati bulamadiklarimizla... Cuma ve Cumartesi gunu icin de bir sey soylenirse bulunmaya calisirim...
" Devam edecek.... "
hepinize sevgilerimi yolluyorum..
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150616 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225920 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196310 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -