g.yetkin
g.yetkin (üye)
İzmir / Meraklı

Fotoğrafçılık Üzerine Üniversiteler ?

öncelikle herkese selamlar İyi akşamlar.

Üniversitede fotoğrafçılık üzerine okumak istiyorum.Fotoğrafçılık üzerine hangi üniversiteler daha iyi. Beni bildiklerinizle bilgilendirirseniz çok sevinirim

Tarih: 25 Şubat 2013, 22:47 - İp: 88.***.**7.171
ei421
ei421 (üye)
İstanbul / Meraklı

Bildiğim kadarıyla üniversitelerin yetenek sınavlarıyla alan bir bölüm fotoğrafçılık. Eğer ciddi manada kendine güveniyorsan özel üniversiteleri tercih et derim. Bunun nedeni imkanlarının, fotoğraf atölyelerinin geniş, aktivite yelpazesinin geniş olmasıdır.
Başarılar, selamlarımla...

Tarih: 25 Şubat 2013, 22:57 - İp: 178.***.**1.241
g.yetkin
g.yetkin (üye)
İzmir / Meraklı

Çok soru sorucam ama

Peki bu özel üniversitelerden tavsiye edebileceğin bir üniversite var mı?

Tarih: 25 Şubat 2013, 23:07 - İp: 88.***.**7.171
ei421
ei421 (üye)
İstanbul / Meraklı

Bu konudaki gerekli araştırmayı kendin yapman hem her üniversitenin belirlediği özel şartları öğrenmene hem de gitmek istediğin üniversitenin içine sinmesine yardımcı olur. En basitinden fotoğraf bölümü diye arama motoruna yazsan bile çok fazla sonuçla karşılaşabilirsin. Öncelikle genel araştırmanı yap, üniversitelerin fotoğraf alanında yaptıkları çalışmaları incele, ayrıntı olan bölümleri burdaki fotoğraf ustalarına (belki de fotoğraf bölümündeki öğretim görevlilerine) sor derim ben.

Selamlarımla...

Tarih: 25 Şubat 2013, 23:18 - İp: 178.***.**1.241
g.yetkin
g.yetkin (üye)
İzmir / Meraklı

İlgin için teşekkür ederim araştırma yapıyorum üniversitelerin sitelerinde var fakat bazı özel üniversitelerde yok fotoğraf bölümü.Bunların dışında birçok gereksiz bilgi var. Bilgi kirliliği var. :/ selamlar.

Tarih: 25 Şubat 2013, 23:27 - İp: 88.***.**7.171
adm78
adm78 (üye)
İstanbul / Amatör

Anadolu üniversitesi 2 yıllık açık öğretim olarak Fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünü inceleyebilirsiniz.

Tarih: 26 Şubat 2013, 15:48 - İp: 212.***.**5.194
  • 1