Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafçılık İçin Hangi Liseye Gitmeliy
bu sayfayı gezinirken gördüm ve bana yardımçı ola bilicenizi düşündüm inş yardımçı olursunuz .Fotoğrafçılık bölümü okuyup iyi bir doğa fotorafçısı yada Basın Fotoğrafçılığı
fotoğrafçısı olmak istiyorum.Şu an 8. sınıfta okuyorum. Sizce seneye hangi liseye gitmeliyim?Fotoğrafçılık bölümünün olduuğu bir meslek lisesi mi , yoksa Anadolu lisesini bitirip, üniversitede bu bölümü seçsem yeterli olur mu Kafam çok karıştı. Herkes başka bir şey diyor. Yardımınıza ihtiyacım var.Çünkü aldığım bilgilere göre lise tercihlerimi yapacağım.
Şimdiden teşekkür ederim.
yha bana hç kimse yardım etmicekmi
Bu linkteki şahısla aynı kişi misiniz ? değilseniz de burda aynı konuda fikirler verilmiş...
TIKINIZ
linkteki ben deilim ama bana ayit bir sayfa ne farkederki hem benim sorum bu lütfen biride cvp versin yukardaki soruma ihtiyacımva kafam karma karışık
doğa fotorafçısı olmak için okul pek önemli değil. düz lise dahi okusanız yetenek sınavlarıyla öss ile bir fotoğrafçılıkla ilgili bölüme girebiliyosunuz.
Basın Fotoğrafçılığı öyle kafanıza göre yapabileceğiniz bir iş değil. zorda değil. tek zorluğu basın fotoğrafçısı olabilmek için basın olmanız gerekiyor.
mesela ben ihaya müracat etsem sokak muhabirliğini alabilirim. ve basın fotoğrafçısı olmuş olurum. (düz lise mezunuyum)
yok ben okullu basın olacağım ve kariyer yapacağım derseniz o zaman görsel iletişim yada basın bölümlerini okumalısınız.
bence fotoğrafçılık bölümünün olduğu bir meslek lisesi çok önemli değil şu aşamada. anadolu lisesine girip üniversitede istediğiniz yeri tercih edebilirsiniz. o kadar korkulacak tarafı yok tercihlerinizin.
yinede çevrenizde öğretmen tanıdığınız varsa durumu anlatın. malum bizler okuldan çıkalı epey oldu. şimdi hangi okul iyidir ne yapmak lazım pek iyi bilmeyiz.
uzun lafın kısası; Anadolu lisesini bitirip, üniversitede bölüm seçin diyorum.
sana yakın meslek lisesinde Grafik ve Fotoğrafçılık alanında okuyabilirsin.
çevrendeki meslek liselerinde bu alanın olup olmadığını kontrol et.
nasıl öğrenci kabul ettiklerini de araştırmanda fayda var.
başarılı bir öğrenciysen ve anadolu liselerini kazanabilirsen;
anadolu lisesinden sonra bu meslek tercihini yapman daha yerinde olur.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Arabalar Hangi Ülkede Ve Hangi Şehirde Üretiliyor
01 Ara. 2024, 02:23 prodersler
08901 Ara. 2024, 02:24
prodersler -
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
023313 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-