Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafçılık Eğitimi Almak İstiyorum...
Öncelikle herkese merhabalar. Güzel sanatlar fakültesi öğrencisi olarak görsel olan herşey ilgi alanıma giriyor..Fotografta bunun bir parçası..Bu konuda temeleden eğitim alıp kendimi geliştirmek istiyorum ve hobi olarak ilerletmek istiyorum..Malesef fazla bir bilgim olmadığı için nasıl başlamam gerektiğinide bilmiyorum...Tek bildiğim bu işinde diğer sanat dalları gibi yetenek, emek ve uğraş gerektirdiği...ve uğraşmak, güzel işler ortaya çıkartmak istiyorum Bu siteye daha yeni üye oldum ve birçok sayfayı inceledim, dökümanları indirdim ama sadece okumakla yada terimleri öğrenmekle iş bitmiyor, uygulama yapabileceğim bir ortam gerekiyor...Öncellikle sitedeki bütün arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim..Bu 2 günde bile birçok şey öğrendim sizden...İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir kurs var mı ? İnternetten biraz araştırdım ve karşıma AKADEMİ İSTANBUL çıktı. 5 haftalık bir kurs, hafatada 30 saat. Uygulamalı çekimler vs içeriyor, açıkcası iyi bir programa sahip gibiler ama emin değilim....Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar önerilerde bulunursa çok sevinirim. Şimdiden herkese çooookkkkk teşekkür ederim
Bu konuda önerisi yada fikir sahibi olan yok mu ?!
Sanat anlayışı olmayan birçok kişinin çektiği anlamsız ve zaman kaybı olan fotoğraflara yorum yapılırken, bir allahın kulu yardımcı olma zahmetinde bulunmuyor!.....TEŞEKKÜR EDERİM.....
Temel fotoğraf eğitimi veren pek çok yer var.
Herhangi birini seç ve başla
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=111991628848299
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=125807517462599
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=109983089052749
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=132320660123198
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=121340294557233
bu konuda bildiğim çok iyi bir yer var ve fiyatları piyasa fiyatlarına çok uygun hem hocası da bayağı profesyonel. arkadaşım orada eğitim almıştı bende bu sezon almayı düşünüyorum... hem profesyonel hemde temel fotog. eğitimi veriliyor. yeri taksim istiklal cad üzerinde parmakkapı sokakta akademi istanbul diye bir yer.. istersen bir ara git veya telefon aç konuş
Bence kursa gerek yok.Sadece bir amaca hizmet edecekse diploma gibi alinabilinir...Yoksa herseyi kendin sokersin.Zor hicbirsey yok.Burak zamanla ogren hersyi daha cok zevk alirsin.Gorduk burda kursa katilmis ama ne kapmislari!!!
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
merhaba,
Size çok faydalı olabilecek bir fotoğraf kursu veren bir yer biliyorum.
İsmi FOTOĞRAF AĞACI (www.fotografagaci.com)
Buradan temel fotoğraf eğitimi aldım ve çok çok memnun kaldım. Fiyatı da diğer yerlere göre oldukça düşük ve kaliteli eğitim için10 kişilik sınıflarla ders yapıyorlar. Eğitmenleri gerçekten çok etkileyici bir özgeçmişe sahip! Sitesinden bakabilirsin.
Yerleri Beyoğlu'ndaki Galatasaray lisesinin orada, yeni restore edilmiş çok hoş 100 yıllık bir binada.
Ders programları da her şeyi pratik olarak çözmüş. Anlattıkları konuları anında makineniz üzerinden gösteriyorlar, gereksiz hiç bir bilgiyle zamanınızı harcamıyorlar...
Bazen tek başına öğrenmeye çalışmak çok zor olabiliyor ve doğru eğitim veren bir yer seçmek işi çok kolaylaştırıyor. Çoğu yer pratik öğretici bilgi yerine fotoğraf tarihi ve etiğini size 3 saat anlatıyor. Ama asıl öğrenilmesi gereken güncel bilgileri hemen atlıyorlar. Birde bence verilen saatin sayısı değilde anlatılan şeylerin senin ne kadar işine yarayacağı ve ne anlatıldığı nasıl anlatıldığı önemli. Ve bunun için doğru yer seçmek bence çok çok önemli.
Burayla bence mutlaka görüş derim.
Seçebileceğin Fotoğraf Atölye çeşitleri ise şöyle
Temel fotoğraf Atölyesi (5 hafta)
Uygulamalı olarak fotoğrafımı nasıl geliştirebilirim? atölyesi
Canon Makinemi nasıl doğru kullanabilirim? atölyesi
Nikon Makinemi nasıl doğru kullanabilirim? atölyesi
Stüdyo Fotoğrafı Atölyesi
Photoshop Atölyesi
Sokak Fotoğrafı Atölyesi
İnsan ve Portre Fotoğrafı Atölyesi
Kompakt makine atölyesi
kolay gelsin...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Lisedeyim Ve Fotoğrafçı Olmak İstiyorum.
07 Ağu. 2011, 15:48 teferrac
52144310 Nis. 2021, 17:26
clasic -
-
Animasyonlu Eğitim Videosu Nasıl Hazırlanır
01 Mar. 2021, 11:47 prodersler
0151201 Mar. 2021, 11:48
prodersler -
Fotoğrafçılık Telegram Topluluğu
30 Ara. 2020, 13:59 fotopirilti
0209130 Ara. 2020, 14:00
fotopirilti -