Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafçılığa Başlangıç
Arkadaşlar ben bu konuda yeniyim bana makine seçimi ve teknikler konusunda yardımcı olur musunuz :D
valla bende meraklıyım canon a810 aldım ve başladım ama sayfada kimse yardımcı olmadı... nedense bende bilmiyorum.
İllaki bizim yardımımızın olması gerekmez sen fotoğraf makinasının kullanımı klavuzunu okusan çok yol kat edersin.
kesinlikle katılıyorum. @dabbler
makinamla ilgili bildklerimin çoğunu kullanım klavuzundan öğrendim.
çoğu insan kullanım klavuzunda olan basit şeyleri dahi forumda soruyor. bu nasıl bir fotoğraf ilgisidir anlamış değilim. herhalde çevresine hava atmak için makina alıyor bu arkadaşlar.
birisi bataryayı nasıl şarj edebilirim diye sormuş mesela.
Sayın meraklibiri,A810 için ne tür bir yardım bekliyorsunuz.Ben o makineyi geçen sene kardeşime aldım.Yiğenlerim bile kullanabiliyor. Şimdiki makinelerde denklanşöre basmanız yeterli.Makine ile ilgili sorunuz varsa zaten bunu siz daha iyi bilirsiniz.Çünkü kullanma kılavuzu sizde. Evet bu sitede maalesef forum kısmında verilen cevaplar her zaman hızlı olmuyor.Bazen foruma sadece bir kaç kişi cevap yazıyormuş gibi geliyor bana.
A810 gibi bas-çek kompakt makinelerle ne öğrenmeyi düşünüyorsunuzki? Amatör fotoğraf çekeceğim diyorsanız dslr alacaksanız ve bunu kullanmayı öğreneceksiniz sitemizde bol bol bilgi var merak etmeyin
#m.levent' tarafından 18.10.2013 23:28:24 tarihinde düzenlendi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Başlangıç Seviyesi İçin Fotoğraf Makine Tavsiyesi
09 Ara. 2018, 19:46 focakomando
3706928 Oca. 2021, 23:35
dioloh -
-
Başlangıç İçin Düşük Bütçeli Makine Önerisi
27 Nis. 2017, 22:48 sakayikk
7303709 May. 2017, 22:36
budimu -