Fotoğrafçılık Forumları
Fotografcı Ne Anlar Kitaptan Mı_?
Sevgili ağabeylerim ablalarım kardeşlerim…
Karadeniz teknik üniversitesinde okuyan beş arkadaş olarak dedik vatana millete hayırlı bir işimiz olsun…ve gezen kitap kampanyası diye bir kampanya oluşturalım dedik…
Gezen kitap mı ?
Kamuya açık alanlarda dolaşan sahipsiz kitaplar bunlar. bizim tarafımızdan yakın zamanda yapılacak bir site sayesinde sizin tarafınızdan topluma bırakılan kitaplar…kitabın başında bir yazı olacak bu kitap gezen kitap, okuduktan sonra tekrar kamuya açık bir alana bırakın Internet den aktifle…gibi, bir numarası olacak ve alan kişi Internet den aktifleşecek…
örneğin ben pazarbey Kütahya dayım kitap bende avucunuzu yalarsınız kütüphaneme ekliyorum … üniversitenin
İçinde başlayacak bu uygulamada diğer şehirlerden de kitap eklenebilecek dini siyasi ve cinsel olmamak şartı ile zaten eklenecek kitap mail yolu ile önce bilgilendirilecek sonra onay alırsa eklenecek…sitede diğer ünilerden başkanlar seçilecek vs…sizce başarabilir miyiz…görüşleriniz
fıkrı gercekten guzel tabı ınsnaı dusunduren yanları yok degıl bende destek vermeye hazırım arkadaslar gercı kıtaplarımdan ayrılmak bıraz zor olacak ama olsun belkı gercekten anlayacak ve okumaya ve okuduklarına deger verecek bırının elıne gecer ve boylece guzel seyler paylasabılırız umarım hersey yolunda gıder kolay gelsın
buffalo ilkim saolasınız desteğiniz için inş. bi bitirsek! siteyi yaparken biraz zor oluyo yazılımlar felan
gerçekten baya bi ilgi oldu başka forum sitelerinden olsun buralardan olsun bakalım iyi olacak gibi inş.
desteklere devam.....
arkadaşlar proje hangi aşamada? bekliyorum merakla...
bi ucundan da ben tutuvereyim... çorbada benim de tuzum bulunsun... yardımcı olabilmeyi çok isterim...
kolaylıklar diliyorum...
ayvil saolasın hala site yapım aşamasında daha bi türlü bitiremedik.bitsin bol bol yardım edersiiiizz artık!!!
nedim abi ben memleketden yazıyorum...
cevaplaman gereken sorular
1:bu site hala bitmedimi...
bitmedi ise neden...
2:ben olmadan bir iş beçeremiyecek misiniz siz...
beceremiyecekseniz neden...
3:halkın manevi duyguları ile oynamaya hakkınız var mı ki...
yoksa neden bitmedi hala bu site, neden...
hemen bitirin şu siteyi ben salıya ordayım haberiniz ola...
internetden uzak bir ortamda yaşamak gerçekden çok zor...
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil
21 Ara. 2024, 20:42 prodersler
02421 Ara. 2024, 20:42
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
04819 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa