Fotoğrafçılık Forumları
Fikir Verirseniz Sevinirim
Güzel fotoğraflar çekmek istiyorum.yalnız makinelerle ilgili hiç bir fikrim yok.sizce normal bir profesyonel makine mi almalıyım yoksa digital mi? 700 ytl ye kadar bana tavsiye edebileceğiniz makineler mutlaka vardır.şimdiden sağolun
öncelikle ne tür resimler çekmeyi düşünüyorsun sevgili meyra.. bunları detaylı olarak anlatabilirsen daha çok yardımcı oluruz sanırım..
sağlıcakla..
meyra61 applemac doğru söylüyor..Çünkü 700 ytl o kadar çok makine var ki? Sizin ki zor bi soru oldu doğrusu..Çoktan seçmeli sorsanız daha iyi olur
arkadaşım buna benzer bir sürü soru var serbest kürsü bölümünde. oraya bakarsan ihtiyacın olan bilgiyi alırsın.
hem günlerce cevap beklemen gerekmez.
zaman ayırdığınız için teşekkürler.orhan yum arkadaşın dediğini yapıp forumu incelemeliyim galiba...
SELAMETLE KALIN
öncelikle fotoğrafçılığı gerçek anlamda öğrenmek ve deneme yaparak çektiğin fotoğraflardaki kusurları görerek hatalarını telefi etmen gerekmektedir.dijital fotoğraf makinası yerine 300-350 ytl arasında çok güzel analog slr makinalarla bu işe başlaman daha doğru olur.analog makinanın her zaman yeri ve kalitesi başka olur. benim tavsiyem öncelikle analog tur.ilk zaman larda zorlanabilirsin ancak güzel fotoğraflar elde etmeye başlayınca vazgeçemezsin garanti veririm. [>:D
asdigital sanada teşekkür ederim ama ben malesef makinemi aldım.(canon a520).arkadaşım bana hiç kullanmadığı canon aos300v yi 400 ytl ye veriyor.onu da almayı düşünüyorum..dijitali tercih etmemin sebebi, fotoğrafları çekeceğim yerde hemen tab ettirme gibi olanağım olmayacak.şimdilik bunlarla idare edicem.inşallah seneye 350d almayı düşünüyorum.bol ve mükemmel fotoğraflı günlerin olsun.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Lens Hakkında Fikirlerinizi Ve Tavsiyeleriniz Pls
15 Ağu. 2017, 00:43 subzeroo
1452115 Ağu. 2017, 07:55
ercan43 -
-
Lütfen Biraz Fikir Alışverişi Yapalım. Yeni Stdüyo
04 Ara. 2015, 18:34 medyadelisi
11309311 Ara. 2015, 09:27
kesim00 -