yasargulpi
yasargulpi (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

F O T O Ğ R A F

BU MESLEK BİTMEDİ BİTİRİLEMEZ.

bütün zor şartlara rağmen ayakta durmalıyız.

tamam bizim tuzumuz kuru ama küçük fotoğrafçılar şu anda kapatma aşamasında.

yazları para kazanan kışları borç içine giren fotoğraf aşığı

çoğu emekli yeni dijitale ayak uydurmayan emektarlar

kapatmayın bu meslek basit bir meslek değil büyük toptancıların hepsine burdan sesleniyorum onlara destek olun.

Tarih: 18 Nisan 2008, 14:50 - İp: 88.***.**5.11
yasargulpi
yasargulpi (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

gürhan 87 ben o doğduğun senelerde fotoğrafçıydım yaşım 40 ukelalık istemez

daha önce üye olmamış olabilirim ama senin sözünü tutmadığını biliyorum bikini giymedin mesela erkek dediğin sözünün arkasında durandır.

mete topiğin içine etmişsin ne bu geyik yerimi bura geyik yeriyse bizde senle geyik yapalım.

arı fotoğrafçılık ne oldu mazimi oldu.

hem sen kimsinde

kemal cevizlinin sehtekarlıklarının savunmasını yaparak masum bir malzeme satan elemanını kötülüyosun

çokmu hoşuna gidiyor güçlünün yanında mazlumun karşısında durmak gel seviyosan güçlünün yanına benim yanıma gel de gör gücü.

mete sana bir tek şey söylüyorum depomdan son kalan matolenimi çıkarırım senin yüzünü parlatırım sonra rötüş yaparım kimse tanıyamaz.

hayırlı olsun kemal cevizli topiği silinmiş kına yakta eşekler öpsün k...nı.

kemal cevizli photoshop konusunda bizi satmıştır.

Tarih: 19 Nisan 2008, 16:24 - İp: 81.***.**4.203
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

............................... istersen 100 küsür yaşında ol. .....................................

gereksiz yerleri sildim mete007 ama bunu silemezdim

#gurhan_87' tarafından 19.04.2008 19:03:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Nisan 2008, 17:09 - İp: 78.***.**5.220
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Gürhan.. bana, azda olsa saygın varsa cevap yazma.. mümkünse sil..

Arı fotoğrafcılık, 1 sene öncesine kadar temsil ettiğim kurumdu..

Bana sağladığı imkanlar için onlara minnettarım.. Geçen fuarda, Pimms group, prodigital, ve arı fotoğrafcılığı en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum..

Kemal cevizli ticaret, şu anda Atilla Cevizli tarafından idare ediliyor.. Ve bu forum sayfalarında estirilen törörden haberdar olsaydı, üsturuplu bir açıklama yapardı... Haberi yok, çünkü onunla iş yapmıyorum..

Konu, buraya taşınmış.. Söyleyeceğim tek şey; objektif yazmaya çalıştım.. Bir firmanın sözcüsü değilim..

Ve şu sayfalardaki nahoş ifadeleri, arkadaşlarımın kaale almamasını rica ediyorum..

Tarih: 19 Nisan 2008, 18:52 - İp: 85.***.**1.132