Fotoğrafçılık Forumları
Eğlencelik
Güler misin , ağlar mısın .
"Anilakar " vatandaşı tanımam , mesaj gelince ilk defa adını duydum. 10 gün önce katıldığı NF'ye yüklediği 5 fotoğrafta da hiç yorum olmadığına göre , yorum yapmış olamam ( egosu incinip sildiyse bilmem - hatırlayan varsa söylesin ) .
Forumda da açtığım konulara cevap yazma demiş ama orada da katıldığı/açtığı bir konu göremedim .
Kendisine fotoğrafları yoruma kapalı yüklemesini tavsiye ettim ; buradan da fotoğrafçılık hayatında başarılar dilerim . Bu zihinle kısa zamanda uzun yol alacağına eminim .
Ben korktum - İbrahim Tatlıses'e benzemek istemem sonuçta . Sizi de uyarayım dedim - hani yoksa fena yapacak kendisini eleştirenleri - benden söylemesi
EDIT : Açtığı topikleri tesadüfen şimdi konulara bakarken gördüm - Gaijen'e de sataşmış .( NF'nin tasarım hatasıdır - kişinin açtığı konuları bulmak mümkün değil - topikte denk gelmezseniz ) .
Açtığı konuları yönetim zaten kapatmış.
#paperman' tarafından 29.03.2011 05:46:28 tarihinde düzenlendi.
Benim tuhafıma giden forumda "Acil yardım" diye konu açmakla birisine ana avrat küfür etmenin yaptırımının aynı olması. İkisinde de standard 12 maddelik uyarı çıkıyor. Ne güzel..
yine güldürdünüz beni @bitpire.
Ama yaptırım aynı değil( miş) , zira arkadaşın üyeliği dondurulmuş.
bitpire, aynı yaptırım olur mu hiç yahu?
küfreden adamın devam ettiğini gördün mü sen hiç?
elemanın üyeliği uçuruldu bile çoktan..
- - -
ve küfürü savunan kişinin, küfür kadar meziyeti yoktur.
#panctom' tarafından 30.03.2011 14:14:53 tarihinde düzenlendi.
Tamam o zaman. Daha önce üyeliği iptal olanların yanında "Üyelik iptal edilmiştir" ibaresi gördüğümü hatırlıyorum. Bu kişinin mesajları aynen durduğu için üyeliği devam ediyor zannettim.
mesajlarının durma sebebi üyeliğinin tamamen iptal edilmemiş olması.
DONDURULMUŞ.
Yani, pişmanlık yasasından faydalanabilir
Üyelik hangi durumlarda donduruluyor, hangi durumlarda iptal ediliyor bilmiyorum ama bana göre işlenen suç pişmanlık yasası kapsamına giremeyecek kadar ağır. Kesinlikle affedilmemesi gereken kusurların en başında yer alması gerekir.
Üyeliğin dondurulması, aynı üye ismiyle tekrar kayıt olmasını önleyecektir ama iptali durumunda aynı üye ismiyle tekrar kayıt olabilir. Ben böyle hatırlıyorum yanlışta olabilir tabi.
hımm.. evet @sansabosa 'nın dediği daha doğru. öyle idi.
benimkisi yorum idi.
evet mesela HIRSIZLIGI TESCİLLİ biri uyeligi iptal edildi diye, yeni uyelik alıp pişkin pişkin gelip yeniden üye olabilir.
gerci uyeligi dondurulsaydı bile PİŞKİNLİK YASASINDAN faydalanıp yeni uyelik alabilirdi.
- 1
- 2