pioner
pioner (üye)
İstanbul / Amatör

Bir Fotoğraf Yarışması Duyurum Var

Sony Ericsson Meydan Oku Yarışması
Sony Ericsson Facebook’ta Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Cep telefonu ile fotoğraf çekip bunu yarışma sayfasına yükleyen kişiler arasında yapılacak oylamada en yüksek oyu alan 1 kişi Sony Ericsson Neo marka cep telefonu kazanacak.
Sony Ericsson tarafından facebook üzerinden düzenlenen yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamıyor. Ailenizin, sevdiklerinizin, çevrenizin veya yaşadığınız şehrin en çarpıcı fotoğrafını çekerek yarışmamıza katılın ve Sony Ericsson’dan yepyeni bir Xperia NEO kazanma şansı yakalayın.

Android dünyasının harika çocuğu Xperia NEO’ya sahip olmak ve yaz müjdenizi almak için yapmanız gereken tek şey cep telefonuyla çektiğiniz fotoğrafları https://www.facebook.com/SonyEricssonTurkiye
Adresindeki yarışma sayfasına göndermek. Fotoğrafların cep telefonuyla çekildiği doğruladıktan sonra, Facebook sayfası üzerinden ve jüri heyeti tarafından yapılacak oylama sonucunda en yüksek puanı alan katılımcımız, Sony Exmor-R sensörlü 8.1 megapiksel kamerasıyla fotoğraf üstadı 1 adet Xperia NEO kazanacak. “ Sanatımla ve telefonumla profesyonel fotoğraf makinelerine rakip olurum!” diyorsanız hiç vakit kaybetmeden Sony Ericsson Türkiye Facebook sayfasından yarışmaya katılabilirsiniz.

Yarışmaya son katılım tarihi 14 Ağustos 2011 Yüklenen fotoğraflar arasından yapılacak değerlendirme sonucu ve kazanan talihli 15-22 Ağustos 2011 tarihleri arasında açıklanacak.
Bol şans

#pioner' tarafından 07.08.2011 21:30:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ağustos 2011, 21:30 - İp: 85.***.**5.113
goksungokhan
goksungokhan (üye)
İçel / Amatör

yani diyorsunuz ki yarismaya girmek icin gidip millet bir sonny ericson edinsin oyle mi? bu ucuz marketing strategy leri kimi nereye goturur allah askina! akilli gecinen birkac komik arkadas iphone un uyguladigi bu stratejiyi isler hale koydu ve sizide buna alet etti. Sizin faydaniz nedir bu isten onu anlamadim. Cep telefonu ile cekilen bir fotograf yarismasina karsiyim ben. Katilmak isteyen arkadaslar buyursun tabi.

Farkettirdigin icin tesekkur ederim Adem. herhangi bir cep telefonu kismini uyarin sonrasinda farkettim. Pioner hanim kusura bakmayin dikkatsizce okumusum. Ozur dilerim. Duzenlemeyi yaparken orijinal halini de biraktim. Yarismaci arakadaslara basarilar dilerim. Cep telefonu yarismalarina karsi olsamda!

#goksungokhan' tarafından 15.08.2011 02:05:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ağustos 2011, 23:00 - İp: 41.***.**0.34
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

http://forum.netfotograf.com/group.asp?msg_id=50698

Sayfasındaki cevabım, buradada geçerli herhalde..

Tarih: 13 Ağustos 2011, 23:21 - İp: 94.***.**6.196
adm78
adm78 (üye)
İstanbul / Amatör

goksungokhan yazıda bir cep telefonuyla demiş marka belirtmemiş. önyargılarınızı kırmak dileğiyle esen kalın.

Tarih: 14 Ağustos 2011, 17:39 - İp: 88.***.**8.103
  • 1