Fotoğrafçılık Forumları
Bayan Fotografları Ve İkiyüzlülük..
ikiside yakın zamanda oldugu için dikkat ettim.
-----
x isimli bir bayan kendi fotografını cekmiş ve siteye yuklemiş,erkeklerin bır kısmı neredeyse msn isteyecek seviyeye gelip yorumlar yazmıs.
ama duyarlı bir kac kişi fotografın yerinin burası olmadıgını,kendi guzelligini ovmek için degil fotograf sanatı için fotograf cekmesi gerektigini soylemiş,hatta bundan gazı alan bazıları dahada abartmıs olayı.
-----
aydından y nickli bir baska bayan yine kendi fotografını cekip gondermiş-ki eskidende sadece kendi fotograflarından olusan bir portfolyo (malesef baska isim bulamadım) yuklemiş.
x kişisine methiyeler duzen grup yine işbasında, ama bir kişi bile cıkıp bu kişiye burası fotograf albumu degil,cast ajansı hıc degil dememiş diyememiş.
diyen bir kişide surekli olarak sacma mesajlarla cevaplandırılıyor.
hatta fotograflarını silip sitem edip siteden ayrıldıgını soyluyor,iki gun sonra geri gelip eskiden yuklu olan fotograflarını geri yukluyor,yine aynı kaldıgı yerden devam ediyor.
------------
şimdi soruyorum;
*fotografına sırf guzel oldugu için yorum yapılan bayan, hiçmi sıkılmaz bu durumdan, aman kadın budalası erkekler bana yorum yazıyor diye
*kendinizi cekeceginize yaratıcılıgınızı arttırıcı cekimler yap diyen birine senın nıyetın belli derken hiçmi dusunmez,yada dusunemez
bir insan kendi guzelligini sergileyip, sırf buradan prim yapıp begeni toplayacak, bunun kadınlık gururu adına kotu birsey oldugunu soyleyen kişiye tavır alacak kadar egolarına ve komplekslerine yenık olabilirmi???
ve yine soruyorum;
* "x" kişisinin gunahı neydiki bu kadar agır ıthamlara maruz kalırken "z" kişisi bukadar bastacı edildi????
neden biz hala guzel bayan gordukmu,yorumlarımızın terazisi kayıyor, neden sanki ben onu nekadar begendgimi anlatırsam oda beni okadar begenir belki yanılgısına kapılıyoruz.
neden herkesi ve herseyı acımasızca eleştirebilirken guzel bir bayanın guzel bir fotografına bakıp iç çekip,kendisine methiyeler duzup şiirler yazıyoruz.
yoksa biz ...... neyse....
not: "x" ile "z" nin adı bende saklı.
x aldıgı tepkilerden sonra sessiz sedasız siteden ayrıldı,
z butun tavırları tripleri sitemlerine ragmen sildigi fotografarı geri yukluyor.
ege77 kesinlikle katılıyorum
özellikle buyrun yardımcı olalım durumları haddinden fazlaca var
birgün çıtır bi avatarla üyelik açıp dandik bir kare ekleyip sonuçları büyük bir zevkle izleyicem.. birgün yapıcam bunu
bende yapcamda korkuyorum.. malum burası turkiye
sadri alısıgın bi filmi vardı,yanındaki arkadasıyla mafyadan kacarken akdın kılıgına gırıyorlardı. sadri alısık kendini biraz kaptırıyordu. ben cok guzel bir kadınım falan diyordu..horoz nuride buna asılıyordu.
allah rahmet eylesin buyuk adamdı
Bir günde 20 olulu yorum alan macro fotoğrafına ne dersiniz?
Ben macroyu seçemedim fotoğrafta, ama seçenler ve de kutlayanlar bayağı var.
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=239511
Senin gibi düşünen senin fotoğraflarını yorumladığı müdetçe hep sınırlı sayıda olacaksın.
Birilerine fotoğrafmı hedaye etsek
dilaver61 fotoğraf konusunda haklısınız fakat
yanlış birşey yapmamış birini böyle parmakla göstermek pek hoş olmamış..
özür dilerim ama benden 30 yaş büyük birine yakıştıramadım
saygılar..
Birileri birilerini göstermeli hellfire. Ben kendime yakıştırıyorum, sen dert etme.
bu dökümlü durum 47 yaşında birinde streç duruyor ama siz kendinize yakıştırdıysanız ne ala..
kolay gelsin..
Bi gün benim fotoğrafımı da buraya linkleriniz de benim haberim olmaz diye tırsıyorum bazen...
Yaşımın hesabını yapıyor fakat, benden 30 yaş küçük olmana rağmen elbise giydirmeye utanmıyorsun. Cevabın 2 cümle ama benden 30 yaş küçük olduğun için ben bunları sana yazmaya utanıyorum, ne yazıkki.
lütfen demogoji yapmayalım
bu durum bu yaşta birinde eğreti duruyo anlamında söyledim
bunu sizde çok iyi anladınız
"x" ve "z" yi çok merak ettim benim aklıma bikaç kişi gelio ammaaaa
İlgili olabilecek konular
-
Kış Bayan Ayakkabı Modası 2017
07 Kas. 2017, 12:35 yemezlercici
0153807 Kas. 2017, 12:36
yemezlercici -
Yüksek Kalitede Bayan Fotoğrafları
17 Tem. 2017, 20:23 prodersler