myfriendexport
myfriendexport (üye)
İstanbul / Meraklı

Amerika'dan Ticari Amaçla Ne Getirelim?

merhaba arkadaşlar.
amerika'dan ticari amaçla fotoğraf makinası yada mercek gibi bir takım ürünlerle ilgili ne getirmemi önerirsiniz?
mesela e-bay'den ticari amaçla ürün getirmemi uygun bulurmusunuz?bu sektörle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok.sürekli araştırmalar yapmaktayım bu araştırmalar neticesinde bu güzel siteye üye oldum.
isterseniz bu işi beraberde yapabiliriz.siz sadece bana ne getirmem gerektiğini söyleyin.amerika'daki kardeşim ve arkadaşlarım vasıtasıyla bu istediğiniz ürünleri getirelim.
daha çok yükte hafif pahada ağır ürünler ilgimi çekmekte buradan hareketle hafıza kartları yada mercek getirmemizi uygun bulurmusunuz?
özellikle e-bay'le ticaret hususunda fikirlerinize açığım.yani asıl şu aslında e-bay vasıtasıyla fot.mak.yada aks.getirmemiz karlımıdır?
saygılar.
zafer esen.

Tarih: 6 Kasım 2009, 20:21 - İp: 78.***.**8.255
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

http://www.fotografimadokunma.com/index.asp?offset=11000

Ya da LİNK Mertebesi,,TIKLA.

Tarih: 7 Kasım 2009, 20:42 - İp: 88.***.**6.154
myfriendexport
myfriendexport (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili kumköy.
verdiğin linki inceledim.bende sizlere destek veriyorum.
maalesef bu konuda da ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü bıktım artık olumsuzluklardan.
bari her şeyden bu kadar vergi alıyorlar birde bunlar bize geri dönse gam yemeyeceğim.
hala her şey aynı.ne kaliteli bir eğitim nede müreffeh bir hayat.
ama böyle gitmeyecek inan bana.bu gençliği durduramazlar.bu ülke gelişecek.ama geliştiğinde ben yaşarmıyım yoksa gidermiyim onuda Allah bilir.

Tarih: 8 Kasım 2009, 00:07 - İp: 78.***.**8.255
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Durum böyle işte..

Tarih: 8 Kasım 2009, 08:15 - İp: 88.***.**8.212