Fotoğrafçılık Forumları
Allahını Seven Bana Yardım Etsin!..
ARKADAŞLAR HER FOTOĞRAF SİTESİNDE SORDUM BU ÖZEL YETENEK SINAVLARI NASIL OLUYOR NE SORUYORLAR DİYE AMA BU GÜNE KADAR HİÇ KİMSE TATMİN EDİCİ Bİ CVP VEREMEDİ EĞER BİLENLER VARSA YARDIM ETSİNLER OKUYABLAR VE YARDIM EDENLERE ŞİMDİDEN TŞK EDERİM ...
allahımı seviyor ve cevap veriyorum cevap valla bilmiyorum kardeş.olsa dükkan senin
zamanında biz bu konu için çalıştık. Aradıgın soru ve ccevaplar temel fotografcılık dersleri isimli linkte.. işte link tıkla.. http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=13081
Kusura bakma hiç bir bilgim yok
hangi konuda özel yetenek sınanıvına girecaksin. ne yapmak istiuorsun yaz biliyorsak hemen bilmiyorsak araştırır cevap veririz
BENİ AYDINLATAMASA DA CVP VEREN TÜM ARKADAŞLARA CANİ YÜREKTEN TŞK EDİYORUM KOTRAST SENİN SİTEYE GİRDİM GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK..
FOTOĞRAF ANASANAT DALI EĞER BİLİOSAN YA DA BANA YARDIMCI OLURSAN SANA ÇOK TŞK EDERİM ..
Güzel sanatlarmış. Bizim üniversiteden senin için soracagım gecen sene neler sormuşlar. yarım yazarım.
EĞER BU İYİLİĞİ BANA YAPARSAN SANA NE KADAR MİNNETTAR KALIRIM BİLEMEZSİN ŞİMDİDEN ÇOOK TŞK LER
#orhan yum' tarafından 03.03.2007 02:10:13 tarihinde düzenlendi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Ürün Fotağrafı Konusunda Ustalar Yardım Etsin.
24 Ara. 2016, 12:52 kayhankaya
2315307 Ara. 2017, 14:45
sezencagla -
Milli Savunma Bakanı İstifa Etsin
01 May. 2009, 09:13 pazarbey
901334421 Eki. 2010, 19:34
pazarbey -
-