Fotoğrafçılık Forumları
Acaba ?
Merhabalar...
Geçmişimden kısaca bahsederek konuya giriş yapmak istiyorum.
06.06.1990 Rize doğumluyum.İlkokul yıllarım başarı ile geçti..Orta okul sonlarında yerel bir kulüpte futbol oynamaya başladım.Çok kısa bir süre içerisinde üstün başarılar yakaladım.Ama aile baskısı nedeni ile futbolu bırakmak zorunda kaldım.Daha sonra bilgisayara ayırdığım 1 yıl gibi kısa bir zaman içerisinde gerçekten bilgisayarı diğerlerinden kat kat daha hızlı ve iyiye yönelik kullanabildiğimin farkına vardım.Bütün çabalarıma rağmen yine aile baskısı vs. sebebi ile uzaklaşmak zorundaydım.Lisede iken okulun hentbol takımına çağrıldım.Hiç bilmediğim bir spor dalıyla tanışmama rağmen okul maçlarımı izleyen kulüplerden teklifler almıştım.Gençlik spora ait klüp çatısı altında 2yılı aşkın bir süre lig maçlarında oynadım.O sırada Atatürk üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği bölümünü kazandım(gitmekten yana değildim.Yine aile baskısı söz konusu idi.).Şu anda Atatürk üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim.İlgi alanım olmadığını , hayatımı öğretmenlik yaparak geçiremeyeceğimin farkına vardım.
Ya kardeşim sen bunları neden anlattın şimdi , ya da sadede gel , tarzı cümlelerinizi duyar gibiyim.
Dijital bir fotoğraf makinem vardı uzun bir süre kullanmıştım sonra satarak bundan 1 yıl önce kodak kompakt bir makine aldım.5 aya yakın bir süre kullandım.Onu da satarak canon 400d aldım.yaklaşık 4 aydır kullanmaktayım.Hala ailemin sana fotoğraf makinesi ne lazım? şeklinde konuşmalarını duyuyorum.
Özet olarak anlatmaya çalıştığım şu ; bugüne kadar ilgi alanıma giren , severek , ilgi duyarak uğraştığım, zaman harcadığım bütün uğraşılarımda önüme engel koyuldu.Ama artık buna izin vermeme kanaatindeyim..
Başlıkta da belittiğim gibi ACABA fotoğrafçılıkta ilerlemem, hayatımın bir parçası haline getirmem için yardımcı olacak , bir işletmesi var ise yanında barındıracak , çalıştıracak , birilsi varmıdır ?
Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum ve adobe photoshopun bütün sürümlerini amatör bir şekilde kullanabiliyorum.Buna istinaden iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım.
Samimi duygularla yazilmis bir yazi oldugunu dusunuyorum, ogretmenlik cok ama cok kutsal bir meslek umarim seversiniz, fotografcilik ise amator olarak da hayatinizin bir parcasi olabilir.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yenidoğan Fon Paylaşacak Var mı Acaba ?
07 May. 2021, 15:06 banuadn17
0239007 May. 2021, 15:07
banuadn17 -
Fotoğraf Çekim Tekniği Nasıl Acaba ?
14 Nis. 2017, 14:23 buyukfırat
2273919 Nis. 2017, 22:01
the_photgrpher -
-