Fotoğrafçılık Forumları
8. Sınıftayım Fotoğrafçı Olacağım..
ABİLERİM ABLALARIM BEN FOTOĞRAFÇILIK OKUMAK İSTİYORUM. ŞU AN 8. SINIFTAYIM LİSEDE FİLAN BİŞİLER GEREKİOMU ARAŞTIRMA YAPMADAN BURAYA YAZAYIM DEDİM. YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
bak arkadasim
benden ufak bi tavsiye busene meslek lisesine git
sinavsiz okuma sansin olur.
arastirirsan gorursun gerci.
bicok meslek lisesinde fotograf bolumu zaten var
sana abi tavsiyesi..
ben suan anadolu lsesi okuorum simdiki aklım olsa meteme gider fotografci olurdum.
..
kendin icin en ii olacagi yap
Fotografcı olmakla Fotograf Cekmeyi Sevmek cok farklı seyler oncelikle...
Benimde yasım 14...
8.Sınıf ogrencisiyim...
4.Sınıfta 3.2 MP'lik bir makinem vardı yazıcıyla hediye gelen...
EPSON Marka cok iyi hatırlıyorum ve yanımda su an =)
256 MB'lık bir hafıza kartı vardı..Okulda fotograf klubune girdim sans eseri...Cunku diger klupler dolmustu ilk olarak tiyatro istiyordum cunku..
Klube girdim..Oylesine makine getirin dediler..Goturduk ne yapalım..
Bir hafıza kartımı dolduracak kadar fotograf cektim..
Sıkılmıs bir bicimde fotografları incelerken ogretmen cagırdı..Sende birşeyler var demişti bana =)
O gunden beri o ogretmenimle calısıyorum..
Toplam 4 sergim oldu... 3ü karısıktı, diger klup uyeleriyle birlikte..
1i -ki bugun acıldı- kişiseldi..Cok guzel bir duygu =)
Fotografta bence biraz sansın ve zekan olmalı...
Şunu düşün ; Sana bir sandalye veriyorlar...Ve diyorlarki ; Bu sandalyenin fotografını cek ama hiçkimse onun sandalye oldugunu anlamasın..
Oyle yaklasıyorum işe ben...Kimse bana pek bir yol gostermedi..
Bak bunu boyle yap bilmemne falan..3.2Mp ile cektigim onca fotograftan sonra ailemde anladı..Nikon D50'm oldu
Ben Macro cekim seviyordum, arada sırada "o an" fotografları ve doga, favorilerim...
Bu konuda calıstım hep..
Birde bu aralar insan manzaraları tercihim oldu..Hastanelerden ozel izin alıp insanları cekiyorum, kimisi mutlu..kimisi uzgun...
Kücük cocukları cekiyorum...Olan bitenden habersiz, mutlu...
Tek bir kare ile kompozisyon yazıyorum..Kelimelerin anlatamadıgını pixellerim anlatıyor yani...
Bu işte kendinde birşeyler hissediyorsan, ve en onemlisi, yeterli destek saglıyanlar varsa sana, sakın bırakma makineni, cekme elini deklansorden !
..Cemil
1.sınıf öğrencilerinden biri,iki yıl önce ''Öğretmenim,ben büyüyünce hem yazar olacağım hem de futbolcu'' dedi.
'Yazarı anladık da futbolculuk nerden çıktı?' diye sorduğumda 'Sadece yazar olursam para kazanamam öğretmenim' demişti bizim Cin Ali...
istanbulda 4-5 tane grafik fotoğraf adı altında anadolu meslek yada meslek lisesi var,birinden mezun oldum bu yıl..şimdi fotoğraf yetenek sınavına hazırlanıyorum, bu tür liselerde 1 yıl boyunca istediğin yerde staj yapıyorsun eğer 1 fotoğrafçının yanında 1 yıl staj yaparsan rakiplerne fark atarsın, fotoğraf bölümünü okumak gerekir, mini 1 ekip gibi ortalama 15 kişiden oluşuyor sınıflar,deneyim kazanıyorsunn..başarılar
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Güncelleme: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
15 Mar. 2023, 10:41 miratcenk
098215 Mar. 2023, 10:42
miratcenk -
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2130015 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -