Fotoğrafçılık Forumları
Ttl Otomatik Kontrol Nedir?
Terimi araştırdım ama pek sağlıklı bilgi bulamadım bu flashların bir sistemi midir. D-ttl nedir. sb-600 flash araştırıyorum orada yazıyordu bilen arkadaşlar terimler hakkında yardımcı olursalar sevinirim.
şaka değil mi?
Objektiften geçerek gelen ışığa göre ölçüm yapılması anlamında. Flaşın ezbere çakmadığını, makinanın ölçümüne göre davrandığını gösterir.
Merson verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum d-ttl hakkında bilgin varsa aydınlatırmısın. enopis çok teşekkür ederim konuyu çok iyi aydınlattın.
o zaman reklam fotografçılığı şaka!?
konuyla alakasız cevap yazmak hoşunuza gidiyor zannedersem. Yada ben sitenin fotoğraf sevenlerin bilmedikleri soruları sorabileceği bir yer değilde bazı kişilerin eylenmek amaçlı girdiği bir yere geldim
enopis dediklerini şimdi anladım. temur21 iş arkadaşım kendi üyeliği ile giriş yapmış ve kalmış bende kendi üyeliğim diye hem konuyu açmışım hemde sana cevap vermiş oldum burda anlaşalım. Esas soruyu soran benim reklam fotoğrafçısı değilim
açıklamanız için teşekkürler ozkan_me.
sormak istdiğiniz bir şey varsa ve bu benim bildiğim bir şeyse cevaplamaktan mutluluk duyarım.
Nikon sitesinde sb600 flash kitapçığını inceleyebilirsiniz.
http://www.nikon.com.tr/productitem.php?pid=59-40cf8d7a23
merson teşekkür ederim enopis şimdi anlaştığımızada sevindim karışıklık için üzgünüm.
ttl, flaşın cakıp, sensore dusen goruntuye gore olcum alması gibi bişey bnm bildigim..
ısık objektiften gecip makinenın ıcınde olculdugu ıcın en dogru olcumu saglıyor, filtre kullanılsa bile olcum sasmıyor.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
İşbankası [işcep] Otomatik Ödeme Talimatı Verme
01 Oca. 2022, 02:25 prodersler
0136301 Oca. 2022, 02:25
prodersler -
Zenit Ttl Filmi Geri Saramıyorum
12 Eki. 2020, 23:02 jrpetrolhead
1164712 Eki. 2020, 23:35
jrpetrolhead -