Fotoğrafçılık Forumları
Tripod Yuvasına Takılan Flaş Varmı?
Merhaba Arkadaşlar,
Kodak Dx7590 makinam var, gece çekimlerinde bazen kendi flaşı yetersiz kalıyor ancak makinanın üstünde flaş yuvasıda bulunmuyor. Acaba Bu makinamla kullanabileceğim makinanın alt tripod yuvasına takılabilen L şeklinde Flaş lar varmı,eğer varsa bunların genel adı ve fiyatı hakkında bilgisi olan birileri varsa sizlerden paylaşım bekliyorum, ilginize teşekkürler..
Merhaba ptmr, aradığın sanırım böyle birşey. Ben bu tip flaşlara mağazalarda değil ama, bitpazarında rastlıyorum arasıra. Bence Türkiye'de bulman zor, ama birazcık uğraşırsan bir ahşap parçasından bile kendin yapabirisin....
Merhaba İkinci el Satışı yapan ve tamir işi ile uğraşanlarda
CT45 türü flaşlar bulabilirsiniz. Çok eskiye dayanan flaş türlerindendir ancak çok güçlüdürler. Umarım bulabilirsiniz.Kolay gelsin
Teşekkürler Arkadaşlar ilginiz için, artık piyasada araştıracağım bundan sonrasını..
ptmr arkadaşım sadece flash takmakla bitmez işin fotosel de alman lasım makinanda flash yuvası yoksa senkron kablo yuvasıda yoktur büyük ihtimalle nasıl senkron edecen makina ile flashı, istanbulda isen sirkecide hayyam çarşısı var orda bulabilirsin
bu arada fotosellerin altında tripot yuvası bulunuyo basit kullanışlı kablosuz harakete izin veren bi aparat 20$ civarı olması lasım ben sirkeci zoom ithalattan almıştım bol fotograflı günler..
#bresson' tarafyndan 10.05.2006 17:48:50 tarihinde düzenlendi.
Makinamda Senkron Flash Çıkışı Bulunuyor Ama Flash Yuvası Yok, Aslında Flash Problemini Bütük Oranda Hallettim, Makinamın Flash Gücüyle Pynama Şansım Varmış Bunu Keşfedince 5-6 Metrede Problem Yaşamıyorum..
ilginize Teşekkürler..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Dünya'nın En Kapsamlı Tripod Rehberi!
17 Eki. 2017, 17:23 omaryayla
0343317 Eki. 2017, 17:23
omaryayla -
-
D-slr Video Tripod | Digipod Tr588v
05 Oca. 2015, 03:40 aytugyildiz
0241505 Oca. 2015, 03:41