Fotoğrafçılık Forumları
Arkadaslar, Orta Stantarda Bir Studio ?.
Arkadaslar, Orta stantarda bir Studio icin
hangi gereksinimler lazim lütfen
yardimci olurmusunuz.
Tavsiyelerinizi sabirsizlikla bekliyorum
Tesekkürler...
elinize kağıt kalemi alın ve yazmaya başlayın. Hangi iş için ne kadar fon ışık ve maine ekpmanı gerekiyor?
sonra bunları katagori haline getirin. ortak noktalarını bulun. Böylece fazla malzeme almamış olursunuz.
Aslinda ben portre ve obje cekimlerinde kullanilan
isik sistemleri edinmek istiyorum
bunun icin gerekli olan
hangi isik sistemleri vede yansiticilar olabilir?
http://www.firateryilmaz.net/Contact.htm
#remi5861' tarafından 07.05.2009 03:42:50 tarihinde düzenlendi.
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
yardimlariniz icin tesekkürler arkadaslar
fakat ben yurt disindayim
bana albilecegim en azindan flash larin
isimlerini veya ne bileyim kadlarini falan
bildirebilirseniz
tavsiyeleriniz dogrultusunda hareket etmek istiyorum
tekrar tesekkürlerimi sunarim
merhabalar bende lord74 arkadaşımızın sorduğu soruya cevap arıyorum ama tam detaylı kimse yardımcı olmuyor galiba.
orta ayarda bi stüdyo için ne gerekiyor ortalama ne tutar.
şu flaş şu ışık şu malzeme derse bilen yapan arkadaşlar çok iyi olacak. baştan sağma cevaplar veriyor arkadaşlar hep.
ne tip ne güçte kaç wat bi paraflaş kullanmak lazım. soft box ta para flaş ile aynı işi görüyor galiba. yardım.....
foto makinası sorun deil sadece ışık sistemi nasıl olması ne olması kaça olması gerektiğini bilen bi arkadaş yardımcı olur inşallah.
#serokaptan' tarafından 12.05.2009 15:02:51 tarihinde düzenlendi.
evet arkadasim nedense kimse yardimci olmak
istemiyor.
Neyse ben baska yerlerden bilgi edinirsem sana ulastiririm
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
saol lord74 valla sevinirim arkadaşım. bende araştırıyorum. paylaşırım bende seninle. kolay gelsin
forumda biraz araştırma yapmanız faydalı olabilir. Aslında birinci mesajım size yeterliydi.
Daha kolay anlaşılsın: İhtiyacınız ne kadar ışık miktarıysa ona göre ışık alacaksınız. He, her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ve her studyo aynı işleri yapsada farklı tarzlarda çalışır kimi kendi yöntemii gliştirmiştir kiminin çok iyi yaptığı tarzı vardır. Bu işin basma kalıp kuralı yoktur. Herşey ihtiyaç dahilindedir.
ilk mesajımı düşünün..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Pinnacle Studio Render Nasıl Yapılır [video Düzenl
01 Tem. 2022, 17:18 prodersler
0101901 Tem. 2022, 17:18
prodersler -
Video Ayrıntılarını [mobil Youtube Studio] İle Düz
18 Şub. 2022, 16:29 prodersler
0100918 Şub. 2022, 16:29
prodersler -