Fotoğrafçılık Forumları
Altın Yüzük Çekimi İçin Işık Tavsiy
arkadaşlar alyans katalogumu kendim yapmayı düşünüyorum canon 350 d makinam var 28-300 lens üzerindeki makro çekim olacak biraz ışık ortamını en verimli nasıl yapabilirim özel box mı tavsiye edersiniz yoksa başka tavsiyesi olan varmı yardım lütfen!
selamlar,
yüzük küçük bir meta olduğu için ,150 watlık bir mini spot, bir kaç da saç sakal aynası ve yumuşak ışık için de beyaz karton işinizi görebilir.Çekim yaparken çok kısık diyafram kullanmayın. bir kaç deneme ile iyi sonuçlar albilirsiniz.
sevgiler
#thalassa' tarafyndan 25.04.2006 03:46:37 tarihinde düzenlendi.
kardeşim teşekkür ederim son bir şey soracağım beyaz kartonu zemine mi koyalım yoksa etrafa ışığı yansıtacak şekilde dik konumda kaplayalım mı ve de tek spot yeterlimi?
selamlar ,
tek spot yeterlidir , beyaz kartonu yumuşak ışık sağlayızcısı olarak gölgeli kısımları yaydınlatmak için kullanacaksınız.. tabii ki aynaları da benzer yansıtıcı olarak kullanacaksınız. Bir kaç deneme yaparsanız doğru sonuca varabilirsiniz. 150 watlık minik spot bu küçüklükteki materyaller çin yeterlidir.
sevgiler
bu tarz çekimlerde foto çadır kullanman şart.! işığı etfafından çift boxla ayarlıyabilirsin.aslında alttanda ışık iyi olur ama bölebi düzenek kurman zor. bence sen mesleki kaliten açısından bir sütüdyodan yardım al
altin cekmek gercekten cok cok zordur. yani zor olan isi yapiyorsun, ilk önce isiklarini ayarlamam gerekir ondan box veya tas kullanmam gerekir
arkadaşlar merhaba...Işık sistemleri konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum..Özellikle Işıklı Masa konusunda yeni çalışmalar yapmaktayım...
Portatif ve kolay taşınabilir bir sistem üretmek üzereyiz...
Tüm arkadaşların bilgisi için Web sitemi ziyaret edebilirsiniz...Ürünler Kendi Üretimimdir...
www.atlwebtasarim.com
saygılar...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081728 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Dış Çekime Uygun Paraflaş Tavsıyesı
05 May. 2017, 17:00 hjkjhy