fnark
fnark (üye)
İzmir / Amatör

Yurtdışından Ürün Satın Almak Acil

ABD'deki fiyatların cok daha cazip fiyata denk gelmesi sebebiyle yakın bi tanıdığım aralığın sonunda ABD'ye gidicek. Canon eos rebel t2i 18-135 mm lens alıcak ama gümrük sorununu nasıl halledebiliriz hiçbi fikrim yok. Yakın bı ardakaşımla konuştuğumda kargoyla hediye olarak gönderirsen sorun çıkmaz dedi ama benim bi bilgim yok bu konuda. Bana bu konuda daha fazla bilgisi olucak biri yardımcı olabilir mi lütfen ? şimdiden teşekkürler

Tarih: 12 Aralık 2010, 18:27 - İp: 88.***.**6.154
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Dogru soylemisler.Valize atip getirecek arkadasin oldu bitti.Ben yarin geliyorum Turkiyeye ve valizde 2 DSLR ve 3 ust sinif kompak olmak uzere,5 tane makina var.Kendiminkinide eklersem ettimi sana 6.E bana bisey demezlerse ki demezler cok yaptik,kimseye bisey demezler.Turkiyeye gidince yazarim...
Basimdan soyle bir olayda gecti.Bir tanidik Canon G9 yolladi arizali.1 gunde yaptirdik motoru degisti.Sonra yolladik geri servisten cikma diyede belirttik.Pat gumrukten aramislar vergi verecen.Sonra aciklamalar,servis kagitlarini gostermeler falan olay halloldu.
Birde su ornek var.Arkadas kucuk bir kompak istedi,kutusunu cikardim,kucuk cantasina koydum,paketledim,fiyat falanda yazmadim.Noldu;Hicbisey olmadan eline ulasti...

Tarih: 17 Aralık 2010, 13:50 - İp: 221.***.**6.23
ahmetahmete
ahmetahmete (üye)
Afyonkarahisar / Amatör

T.C. GÜMRÜK kuralları gereği 1 üründen fazla getirilmesi yasak gümrük memuru fark ettiği zaman beyanname düzenletebilir buda vergiler le aynı fiyata tekamül eder veya ürüne el koyabilir.
Saygılar

Tarih: 17 Aralık 2010, 14:34 - İp: 85.***.**3.36
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Son 10 yilda 10 kere giris cikis yapmis birisi olarak ilk kez durdurulabilirim diyorsun yani.

Tarih: 17 Aralık 2010, 16:34 - İp: 221.***.**6.23
teknooo
teknooo (üye)
Ankara / Amatör

Arkadaşlar bir site, GÜMRÜK ÜCRET ve işlemleri ONLARA ait olmak şartı ile günderiyolar. Bu çok iyi bence. Biz tavsiye üzerine 4-5 makine getirttik. Hiç bir sıkıntı yaşamadık. hemde ankaraya 4 GÜNDE GELDİ.! BU süre REKOR bir süre..
arkadaşımın biri canon T1 siparişi verdi. ona da hiç bir sorun çıkmadan 4 GÜNDE eline geldi.
Dediğim gibi gümrük işlemleri ve ücretleri onlara ait.

Tarih: 18 Aralık 2010, 13:17 - İp: 213.***.**0.100
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Her topikte eklediklerinizden alışveriş sitesinin size ait olduğu aşikar ....

Reklamlar başka yerde lütfen .

Tarih: 18 Aralık 2010, 20:24 - İp: 96.***.**4.180
silzey
silzey (üye)
Şırnak / Amatör

Şu fiyatlarıda yazında bilelim sanki amerikadan bedava geliyormuş gibi mesela dediğiniz canon rebel eos T1(canon 500d) burada spotta 1150 tl 18-55 kit haliyle ordan gelince yarı yarıyamı geliyor üstelik birde gümrükte takılcak diye korkuyorsunuz arada çokmu fark var birde bu kadar sıkıntı yaratıyorsunuz bir çok bilenler yazsında bizde bilelim?

Tarih: 18 Aralık 2010, 20:32 - İp: 78.***.**6.76
fnark
fnark (üye)
İzmir / Amatör

Canon eos rebel t2i 18-135 lens yılbası indirimiyle 1.500 tlye denk geliyor. burada araştırdığım kadarıyla 2.500 tlden ucuza bulamadım . 18-55 lenste de 500 tl kadar fark var.

Tarih: 20 Aralık 2010, 02:19 - İp: 88.***.**6.154