Fotoğrafçılık Forumları
Sony`den 3 Yeni D S L R
Sony Ispanya`dan yapilan aciklamada Sony`nin piyasaya 3 yeni DSLR cikracagi bildirilmis.
Bir tanesi zaten beklenmekte olan ust duzey profesyonel model
Ikincisi A100`un yerine cikacak model (Muhtemelen A-500)
Ucuncusu de Nikon D40 ayarinda DSLR`ye yeni gececeklere yonelik bir makina olacakmis.
Sony ayrica, 24 olan lens sayisini da 40`a cikarmak uzere Carl Zeiss ile bir anlasma imzalamis.
Flaş haber diye ben buna derim
Duyurular nerde yapılmış hbaykal link var mı ? İNceleyelim biraz.A100 ün yerine çıkacak olan modelde CMOS mu kullanacaklar acaba ?
Vayy çok iyi haber, kaynak hakkında bilgi alabilirmiyim? teşekkürler.
Arkadaslar ben Dpreview`den aldim, orjinal mesaj Ispanyolca
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1037&message=25143619
Bu arada A700 icin de olumsuz bir haber var: Avrupa`da Grip satilmayacakmis... (Grip Isteyenler mecburen ABD`den getirtecek)
Basin toplantisinda ayrica bayanlara yonelik degisik rekte govdeler de uretilecegi aciklanmis. (buyuk bir ihtimalle D40 ayarindaki model icin olacaktir) Simdilik bu kadar, fazla detay yok, Yakinda ayrintilar ortaya cikmaya baslar...
Herkese iyi bayramlar
#hbaykal' tarafından 12.10.2007 00:59:47 tarihinde düzenlendi.
d40 türevi olan makina cmos olursa, nikon ve pentaxın giriş seviye cıkartacakları makinaların cmos olmasını tetikler..gerççi pentax "super" modelinden snra k10d'nin üstü bi makine cıkartır ya
güze buna lafımız yok bayanlara özel rekli kasalar üretmesi güzel bir başarı sony de kayda değer birşeyler var bence
dslr piyasasında yılın gelişmesi bence bu haber. özellikle zeissle imzalanan anlaşma çok sevindirici. zaten FF makine için Zeiss 16-30 ve 24-70 diye iki objektif mutlaka bekleniyordu. Yeni Zeisslerle birlikte çok güçlü bir lens yelpazesine kavuşmuş olur Sony.
ama fiyatları biraz uygun olmak zorunda.
anlamadım ki A700 zaten A100 ün yerine çıkmadı mı ???
40D ye rakip gösterildi...
e şimdi yeni bir makine daha geliyor 40D ye rakip...
ayrıca A100 devamı
Vede pro bir model...
allah allahhhh
şşş hakan, olm satma lam sakın A100 ü
Erdem;
Sony DSLR ler minoltanın Alpha diye nitelediğislr ve dslr lerin devamı aslında.
Mesela A100 minolta nın 5d sinin karşılığıdır, a700 7d nin karşılığı.
FF olması beklenen A900 ise efsanevi bir SLR olan ve bazı özellikleriyle aşılamamış bir makine olan SLR Maxxum9 un karşılığı olacak.(5 fps, titanyum gövdeli, 1/300 flaş senkronuna sahip 97 model bir SLR dir maxxum 9).
24mp filan olacak deniyor o makine için.
sımdı butun makınaların ustunde oldunu ıddaa ettıgı bı makınası war A700
yenı cıktı turkıyeye gırsı yapmadı hala ve fıyatı tam bılınmıyor ama magazaya gelsın alıcam
İlgili olabilecek konular
-
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
092319 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2191726 Oca. 2023, 20:22
mete007 -