adagio
adagio (üye)
Ankara / Amatör

Sony A-390 İle İlgili Çeşitli Sorular

Herkese iyi günler , uzun süredir bütçeminde yaklaşık 1000tl civarınad olmasından dolayı dslr makine almak için bekliyorum. Çünkü özellikle almayı istedigim model Canon 450d yi bu fiyat civarında bulmam pek mümkün olmadı . Bir firmanın kampanya ile sony a 390 ı 950tl ye sattıgını gördüm . Gövdede a-f mevcut olması ve esk fiyatınında 1400-1500 tl civarlarında olmasından dolayı görünüşte makine mantıklı geldi .

Acemi oldugumdan dolayı 450d ye kıyasla çok ciddi eksileri veya artıları varmıdır onu bilmek isterim ve bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum bu dslr ı tercih edip etmeme ile ilgili, teşekkürler.

Not:Bu topiği açmadan önce araştırdım forumda ama istediğim kıyaslama ve sorulara tam cevap alamadıgım için yeni bir konu açtım.

Tarih: 12 Aralık 2010, 16:16 - İp: 94.***.**8.39
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

sony a300 kullanmış biri olarak, kesinlikle tavsiye ederim.

canon 450d den artıları olan bir makine..
ben a300den memnundum, siz a390 dan daha memnun olursunuz.
zira, a390 da vizör de daha büyük..

LCD üzerinden dünyanın en hızlı otomatik netleme yapan makineleri bunlar..

makine üzerindeki titreşim önleme sistemi çok iyi çalışıyor, çok işe yarıyor.

ve fiyat harika..

kaçırmayın derim.

Tarih: 13 Aralık 2010, 16:31 - İp: 94.***.**7.15
adagio
adagio (üye)
Ankara / Amatör

teşekkür ederim yorumunuz için ama , forumdan çok fazla bilgi alamamamdan dolayı a390 dan vazgeçtim , başından beri 450d ye kafayı takmıştım bütçem açısından 500d ye çıkamadım , ve bugün güzel haberimi aldım 1350tl ye canta 4gb card ve 75-300mm lens ile kit lens bulunan paketi bi şekilde denk getirdim ve yarın elimde yinede teşekkürler

Tarih: 13 Aralık 2010, 23:53 - İp: 94.***.**8.39
  • 1