Fotoğrafçılık Forumları
Sony'den 2 Yeni Dslr
http://gizmodo.com/... ...-announces-expansions-to-alpha-dslr-line-242638.php
Tamer
Bu kadar yeni makina çıkacakda ne diye Pazarbeye makina aldırıyorsun İlker. Senin Pazarbeye garezin var kanımca.
ilker bence öyle yazmaz şöyle yazar.
"a100 satılık DEĞİLDİR. makro lens+telephoto lens+konverter adaptör ve 3 adet filtre satılıktır."" yazar
tabii 3 ay kadar fahiş fiyat isteyip de satamadıktan sonra...
Tamer Pazarbey imzasına birde söylediklerini ilave ederse site olarak her yazdığı mesaj da seri ilan parası talep ederiz.Ne o fotoğrafçı dükkanı ilanı gibi.
Eğer o duruma gelirse buralara bir daha uğramaz tahminim.
ya hakkaten pazarbey olmasa bu forum kapanacak :=))))
adnan bey sizin pazarbeye sponsor olmanız yada en azından kar payı vermeniz gerek
adnan, ben demedim mi kac kere.. pazarbey alacagim dedikce, bak alma pazarbeycigim, PMA gecsin hele bir, ondan sonra aldirirsin dedim ama dinletemedim.. dunya, hangi kamerada tanitilma sirasi diye beklerken, pazarbey dslr aldi..
neyse artik, 5-6 aydan once cikmazbu kameralar.. hem ciksalar bile ust sinif olacaklarindan fiyatlari da yuksek olacaktir..
pazarbey de seneye satar a100'unu, satabilirse tabii , bunlardan birini alir..
Bak giderim ha. Fotokritikten çok cazip bir transfer teklifi geldi. Ben elimin tersi ile ittim. Onu beni kovmadan önce düşünecektiniz dedim.
Ayrıca belirtmek isterim ki s2 nin tüm aksesuarlarını sattım. Sattığım fiyatı burada teleffauz etmekten korkuyorum. Yarı fiyatındanda aşağı verdim . Ne yapıyım yoksa elimde kalacaktı. A100 gelince (Gelirse tabi. Gaijinin k10 d ye dönme ihtimalide mevcut ) napcem ben artık s2 nin telesini makrosunu filtresini. Demi.
Bu arada sadece dadanafastın değiy başkalarınında garezi var gibi. Yok topik başına ücret alalım, yok yazılan mesaj başına alalım, yok dükkanmı burası ilan parası ver. Şeytan diyor kur bir site adınıda gıcıklığına flufotgraf veya öz-netfotgraf koy (youtoube-pikniktoube gibi) [>
Fikret diyorki Pazarbey site kurmaya kalkarsa her gün hacklerim.
Pazarbey kanımca ilker ve gajin den başka sana garezi olan yok.
İlker o makinaların çıkması 5-6 ayı bulur diyorsunda Pazarbeyin makinasıda anca o tarihe gelecekmiş.Tabii A100 yerine a520 gelmez ise.
wallahi ricardinho gibi adamsın pazarbey )
o kimki
ronaldinho pele karışımı desek klasını daha bir iyi tanımlamış oluruz (artık gitmezsin başka sitelere)
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
024819 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart