Fotoğrafçılık Forumları
Sony'den 2 Yeni Dslr
http://gizmodo.com/... ...-announces-expansions-to-alpha-dslr-line-242638.php
Tamer
Doğru söylüyorsun Murat, ama düşük ışıkta iyice de ıkınmak gerekiyor. O çektiğin fotografı ancak MF ile çekebilirdim gibi geliyor elimdeki SLR-benzeri ile.
Tabi, düşük ışıkta işin zor... o konuda haklısın.
Ama benim şu ana kadar beklentilerimi en iyi karşılayan makine R1 olmuştur. Kuş fotocusu olmadığım için zoom ihtiyacım neredeyse yok ama geniş açıya bayılırım, keskin foto isterim, canlı, doğal renkler isterim. Dönen LCD böyle patatese dönmüşken adamı iki büklüm olmaktan kurtaran muhteşem bir özelliktir bana göre...
R2 bazı iyileştirmelere, özellikle de SSS ye sahip olursa beni kimse tutamaz ama süper zoom fantezilerine yenik düşüp 24mmden vazgeçip uzun aralıklı bir zoom lens koyarlarsa da işim olmaz. (sırf bu yüzden 717'den sonra 828'i atlamıştım)
Bu arada Sony717 CanonPro1 Olympus C8080 ve Sony R1... bunlar gerçekten eli öpülesi SLR LIKE makinelerdir.
r2 bence cıkmaz.. cıkarsa herkesin muratsen gibi dusunecegini bilir cunku.
hakan, umarim pazarbey'in sagligi iyidir..
Pazarbey,
Almanya'yı arıyormuş. Lens kalsın demiş ama gövdeyi sattırmaya çalışıyormuş. Bu kadar bekleyip yazın gelecek makina için acele etmeseydi keşke.
Murat Minolta A1 ve A2 de bence o listede olmalıydı. unlar AS'e sahip ilk SLR-benzeri makinalardı.
Arkadaşlarımın 828'i vardı çok grenliydi. Gece fotolarında fazlaca PF vardı. Pro 1 iyi idi ama duran nesneler için hareketli çekimlerde yavaş kalıyordu (senin örneğin sıradışı olmuş). 8080 iyiydi ama 5X'di ve lensi manuel olarak zoom yapamıyordu.
A1 ve A2 üzerine hala o kuşaktan makina tanımam.
#drtamer' tarafından 08.03.2007 21:57:33 tarihinde düzenlendi.
tv de hastaneye kaldırıldı diyor. kütahya da bir avukat balkondan atlamış diye duydum. inşallah pazarbey değildir
dadanagast unutmuşum, sağol dostum [>:D
Pazarbey kayıp arkadaşlar.Gören ,duyan,yerini bilen insaniyet namına Netfotoğraf yönetimine bilgi versin.
Tamer dslr piyasasına hareket geleceği kesinde makinalar böyle çıkarsa çok tipsiz hocam.
Tamer sana özelden mesaj attım bilgin olsun.
Tamer ben o makineleri kullanmadım o sebeple eklemedim. 717'ye kadar Canon dışında kimsenin fotoğraf makinesi yapabileceğine inanmıyordum zaten ama sen öyle diyorsan iyidir mutlaka birde onların dizaynı bir garip gelirdi bana ama kullanan bir arkadaşım macrosunu överdi çok
adnan abiye katılıyorum özellikler pro olan makinanın dizaynı berbat eski sovyet tanklarına benzemiş
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
024819 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart