Fotoğrafçılık Forumları
Sonunda Aldım Nikon D5000
öncelikle 1-2 aydır sizleri rahatsız ettiğim için özür dilerim g.emre,designwish,gaijin bimeksin sitesinden aldığım nikon d5000 almakla iyi yaptım diye düşünüyorum tekrar teşekkürler
iyi yapmışsın EMRE
Hayırlı olsun makinan. Bol fotograflı günler sana.
teşekkürler
Güle güle kullanın. Bimeks'te 1300 lira civarındaydı sanırım. İyi bir seçim olmuş.
Dk-21m vizör büyütücü aparat yardımıyla manual lens kullanımı çok kolay oluyor. Ben deneyeceğim kısa süre içinde. Bazı sitelerde çok güzel ve keskin örnekler var. Hem ucuz hem keyifli.
estağfurullah ne rahatsızlığı, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
D5000 i bir arkadaşım kullanıyor, yaptığı çekimlere baktım da gayet güzel sonuçlar veriyor renklerle oynama yapmadığı halde.
Kendisi kompakt makine gibi günlük ihtiyaçlar için kullanıyor ama sen kendini geliştirmeye çalışırsın umarım
evet kdv ile 1.531 felan yapıyo bir 400 ede bulunur ama bilindik yerden alayım dedim :D teknosada 1.700 bimeks uygundu hem 3 gün içinde elimde olcakmış sağdece tek korkum çekim hızı inş yavaş değildir.
tabikide geliştiririm çok teşekkürler g.emre
hayırlı olsun
teşekkürler
d5000 e bi ara bakmıştım. enstantane diafram ayarları dalan çok adi olmuş. yani bu ayarları yapmak için sürekli menü içinde dolaşmak gerek falan. hakkaten insanı deli eder bu durum. ben olsam o makinaya 5 kuruş vermem
ensiledims
yok oyle birsey,yanlıs makineye bakmıssın.
var öyle bişey.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3320812 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -