Fotoğrafçılık Forumları
Slr-like Önerileri Lütfen.. !
Arkadaslar kendime dslr bakıyordum fakat forumlardan okudugum kadarı ile ,giriş seviyesi için slr-like daha çok tavsiye ediliyor ve banada daha uygun geldi tabiki..
-Öncelikle öğrenciyim fiyat konusu benim için önemli max.550 tl olmalı.
-Çekim yapmak istediğim ortamlar, Stadyum,doğa ve günlük çekimler olacak.İyi bir şekilde zoom yapması netlik falan önemli..
-Eminönü hayyam pasajı varmış oradan, 0 spot dükkan garantili alabilirim , öyle daha uygun olur sanırım fiyat..
*Olympus sp800uz çok beyendim fakat küçük biraz ,ele oturan buyuk makinalar tercihim..
***Canon sx30 çok çok beyendim buyuk oluşuda özellikleride beni benden aldı ama fiyat ne kadardır hayyamda
Arkadaslar başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın , çok hevesliyim ve cevaplarınızı büyük merakla bekliyorum..Teşekkürler şimdiden..
Sen detaylara yogunlasmak istiyorsan bu makinalarla yapamazsin bu isi.Ince eleyip SIK dokuyan bir fotograf anlayisin var ise sonun husran olacak benden soylemesi.
Yok bana zoom yapsin birseyler gostersin diyorsan bisey diyemem yolun acik olsun.1 ay sonra hakliymissin falan gibi gelenleri cok gorduk ama iste basa illaki gelmeliki inanasin...Compak alicaksan Canon g12,s95,Panasonic LX5,Nikon p7000*(zoom degeride bence gayet iyi,),ve olympus XZ1 tavsiye ettigim makinalardir.Yoksa ucuz diye illakide makina almam,alanada mani olurum...
#ozansan' tarafından 18.02.2011 11:10:02 tarihinde düzenlendi.
Olympus ta iyidir.
like yi luke yi bırak bence arkadaşım git hayyamdan temiz bir canon 350d al.
Arkadaslar tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
--OZANSAN verdigin makinaları araştıracagım.
-Pazar veya P.tesi Hayyama gidip fiyat aratışması yüzyüze konusup bakınıcam biraz, hepinize çok teşekkürler...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
2022 En İyi Netflix Filmleri, Film Önerileri
16 Şub. 2022, 23:18 emre001
0138316 Şub. 2022, 23:19
emre001 -
-
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2328412 Nis. 2020, 23:07
mete007 -