Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx10
mrb arkadaşlar samsung gx10 almaya niyetliyim saglam oldugunu düşündügüm bi sitede 2 yıl garantili 1308 ytl veriyorlar. bu fiyat sizce nasıl birde schneider lenslerin çok kaliteli oldugunu biliyorum acaba kit lenside kalitelimi öteki kit lenslere oranla ? şimdiden teşekürler.
Pazar abi almıştı en iyi ona sorman lazımç
Makinayla ilgili sorunu yok ama işte Lens konusunda sıkıntı çekiyor öyle anlatıyor kendisi neyse gelir herhalde yazar burayada
Valla iyi makina su falanda geçirmiyor.Ele iyi oturuyor.
Lakin objektif bulmak sorun başkaca aksesuar bulmak sorun.
Kit lensi öteşi şınaydırlarla karıştırmamak lazım. İyi ama ahım şahım iyi değil.
Sensör toz temizleme çok iyi çalışmıyor. Gresyağını bile temizliyor dediler ama yalan.
Başkaca özellikleri güzel.
yorum için teşekürler pazarbey abi cvp yazmasaydınız size özel soracaktım lens olayına kafam takıldı pentaxiın kit lensine öteki kit lenslerden daha iyi diyorlar schneider pentax kadar iyiyse benim için yeterli bu konuda teknik veya pratik bilgisi olan varmı acaba.??
Başka lens düşünmüyorsan tamam. Düşünüyorsan kesinlikle canon veya nikon al.
başka lens düşünüyorum aslında 50 mm 1.7- 1.8 olabilir pentaxın lensleride uyuyo geniş açı ve makro için lens almam imkansız onuda close up vb. ile hallederim
Onl r bile artık zor. İstanbulda lazut hocaya aradıkta bulamadık.
Herkes topladı onları.
Ha unutmadan samsung makina tamir gerektirirse beyaz eşya tamircisine yönlendiriyorlar.
ewet işin birde bu geyik kısmı var ama benim çevremde slr nin bile ne oldugunu bilmeyen ler çogunlukta o yüzden kimse dalga geçmez makinayı alayımda gerisine bakcaz artık.
Merhaba lostcity,
Ben de GX-10 kullanıyorum. Pazarbey arkadaşın dedikleri doğru fakat bir doğru daha var ki bazı sitelerde Pentax uyumlu eski yeni birçok lens bulabilirsin. Mesela ben bu şekilde Pentax 50mm 1.7 ve Pentax DFA 100mm macro (İkisi de 2. el) aldım. Şu an hayatımdan da memnunum. Ama sonuçta tercih senin.
Merhaba k10d daha mantıklı.Spotta 1200 ytl.Selamlar.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101228 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1197201 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -