netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Herkesin ellerine sağlık pan lar havalarda uçuşuyor

Bir konu hakkında sizlerden bilgi istemiştim ama tekrar yardımlarınıza ihtiyacım var.. Bahsettiğim üzere öncelikli portre ihtiyacımı karşılaması açısından bir objektif arıyordum bütçem de 600$ gibiydi.. Tamron üzerinde karar kılmıştık fakat tamron objektifin gerçek performansının nette dolaşan resimler kadar iyi olmadığını otorite sahibi bazı fotoğrafçılardan duydum ve sizlere tekrar sormak istiyorum..
Pentax 100mm makro(525$)
Sigma 105mm makro(399$)
Hangisini alayım? bana sigmanın 105 i önerildi, pentax ınkide muhakkak iyidir ama aradaki yakşık 150ytl farka değermi ne dersiniz? Bu arada tamronu listeden çıkardım

Tarih: 6 Mayıs 2008, 19:21 - İp: 78.***.**2.171
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

esisman bu fiyatlara nereden buldun..çok iyi fiyatlar..

serkan hepsi harika ama kızkulesinin tam arkada olduğu kare müthiş.

peşmerge, son hdr karenizde bozulma var sanki.

benden de körfez manzarası

Tarih: 6 Mayıs 2008, 21:07 - İp: 85.***.**4.250
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Tarih: 6 Mayıs 2008, 21:07 - İp: 85.***.**4.250
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir, Bunlar eby fiyatları.. yorumlar nedir

Tarih: 6 Mayıs 2008, 22:46 - İp: 88.***.**9.111
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

ben çok masraf yapılmaması taraftarı olduğum için,aralarında da uçurum bir kalite farkı olmadığını düşündüğümden dolayı,sigmayı tercih ederdim.

Tarih: 6 Mayıs 2008, 22:55 - İp: 85.***.**6.38
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Açıkçası Kadir bende aynı görüşe sahibim ama sizlerden uçurum kalite farkı varmı yokmu o konuda bir şeyler duymak istedim.. teşekkür ederim ilgin için..

Tarih: 6 Mayıs 2008, 23:01 - İp: 88.***.**9.111
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

pesmerge, fotoğraflar gerçekten çok güzel, tebrikler.
onixon, Kadir gibi benim de arka planda kız kulesi olan fotoğrafın çok hoşuma gitti.

Tarih: 6 Mayıs 2008, 23:07 - İp: 88.***.**0.131
cbarmanbek
cbarmanbek (üye)
Kocaeli / Meraklı

Peşmerge fotoğraflar çok güzel eline emeğine sağlık. Bende senin gibi Kocaelinde Yağmur sonrası k10d+ sigma 70-300 ile birkeç fotoğraf çektim

#cbarmanbek' tarafından 08.05.2008 11:36:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Mayıs 2008, 11:30 - İp: 212.***.**2.188
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaybolan değerler. (Safranbolu'dan)

Tarih: 8 Mayıs 2008, 16:39 - İp: 81.***.**8.226
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

selahattin abi merhaba,
özlettiniz kendinizi,bir sorun yoktur umarım..
Bu arada son foto nefis olmuş,sizden ricam bunu galeriye ekleyin.Ayın konusu "detaylar" bölümüne ekleyin...

Tarih: 8 Mayıs 2008, 16:49 - İp: 85.***.**9.67