Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selahattin abi sevgili Kadir teşekkürler.
Kadir haklısın tembellik ediyorum açıklama yapmıyorum. Yapmaya çalışacağım. Senin martılar da güzel özellikle direk lambasını da kadraja aldığını beğendim.
Konya-Antalya yolu torosların tepesi (çektiğim fotoğrafların enlem boylam bilgilerini kağıda not ediyorum ama sonra işin içinden çıkamıyorum kesin bir dahaki sefere GPS cihazı olan bir fotoğraf makinesi alacağım
By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2008-03-13
(her zamanki gibi netliği beceremimişim.)
Finike yat limanı
By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2008-03-13
#foxfo' tarafından 14.03.2008 02:05:31 tarihinde düzenlendi.
foxfo abi :D gene bombalıyorsun forumu :=)
komutan , kad-ir (işleryoğun kısa geçtim
Çekl Vakfının düzenlediği yarışmada Kubbelerin Mimarı kategorisinde "Dört Minare,Bin Kubbe" fotoğrafı ile katıldım,bakalım oylama nasıl olacak :=)
Oylama Ekranı
Komutan, Foxfo, Kad-ir ustalar ellerinize sağlık bi
Öncelikle beğenilerinize teşekkür ederim...
Fatih abi fotoğrafların çok güzeller fakat bazı karelerinde beyaz ayarı sorunu var gibi geldi bir parça bana...
Kadir senin karelerde ya makinanın beyaz ayarı, ya ekran yada P/S da renkler ile ilgili sıkıntı var gibi..
"belki benim ekranda sıkıntı olabilir"
Beyaz ayarı ile ilgili expodisc mutlaka edinmemiz gereken bir yardımcı bize... expodisc ile yapılan manual WB çok güzel sonuçlar veriyor... kullanımıda oldukça kolay
serkan
virdim oy
Onix fotoğrafları inceledim. Kesin birinci olman lazım. Zira en ilginç fotoğraf seninki. Ben oyumu verdim.Başarılar.
Evliya Fatih Çelebi. Vallahi ne iyi etmişsin. Şimdi oraların en güzel zamanı. Karlı toros zirvesi
#camoka' tarafından 14.03.2008 10:04:06 tarihinde düzenlendi.
Serkan, Sinan Veary teşekkürler.
Serkan Dört Minare Bin Kubbe'ye +1 gitti
Sinan beyaz ayarını bir kontrol edeyim.
serkan +1
komutan kuş fotolarına biraz fazla renk verdim ondan dolayı olabilir.koyu mavi gökyüzü ve beyaz kontarastını seviyorum.
Merhaba,
Serkan bir oy da benden, kim tutar seni
Selahattin abi tüm çöp karelerin için seni tebrik etmek istiyorum. Hepsi kurgulanmış ve özenilmiş ders niteliğinde fotolar. Evet evet senden bir "BEST OF" serisi istiyoruz.
Foxfo kış ortasında bu gezi , kıskandırıyorsun valla
Sinan ; kuş fotolarında renkler ve keskinlik
Kadir ; Son Martı fotoğrafın harika , kadraja yerleşim ve ışık
Selahattin abi,bugün çöp eksikliğini hissettim.
konser bitiminde herkes alkışlayınca sanatçı tekrar gelip 1-2 parça daha söyler ya,biz de seni alkışlayalım.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
07430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021024 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk