netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

çıkıyo sen bir yenile 3 numara uv li halini gör

#onixon' tarafından 08.12.2007 20:25:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Aralık 2007, 20:24 - İp: 85.***.**4.249
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ömer, hakkaten çok orjinal bu alet ya..

bu da çoban dakka başı sürü geçti.. walla malzemeye boğulduk resmen. vakit yetmedi..

Tarih: 8 Aralık 2007, 20:33 - İp: 88.***.**9.173
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

gördüm ve sana hak verdim şimdi.. uv'siz+parasoley olanın(4.sü) hakkını yememek lazım..

Tarih: 8 Aralık 2007, 20:34 - İp: 88.***.**6.50
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Sedat adamın arabadan indiği, arka planda kayığın olduğu fotoğraf süper yaa. Gerçek üstü, rüya gibi. Çok garip ve hoş duygular hissettirdi bana. Arizona dream diye bir film vardı, ondaki sahneler gibi.

Bende biraz iyileştim, attım kendimi yollara. Belkide son kareler askerlikten önce.

Tarih: 8 Aralık 2007, 20:57 - İp: 88.***.**7.27
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 8 Aralık 2007, 20:59 - İp: 88.***.**7.27
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 8 Aralık 2007, 21:01 - İp: 88.***.**7.27
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 8 Aralık 2007, 21:03 - İp: 88.***.**7.27
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 8 Aralık 2007, 21:06 - İp: 88.***.**7.27
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ulyses abi ne güzel bir detaydır,karlı yaprak karesi.beyaz içinde beyaz çok etkileyici ve güzel olmuş.

sdtyrdkn kurban bayramı öncesi doğal :=)

Tarih: 8 Aralık 2007, 21:07 - İp: 85.***.**4.249
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat bugün fotoğrafçı şansı sizden yanaymış. Güzel fotolar. Bu aracın adı Tak Tak.Anadolu insanının mucizelerinden. Sulamada kullanılan Pancar Motor'un bazı modifikasyonlarla araca dönüştürülmüş hali. Trafiğe çıkması yasak ama böyle ortamlarda ve tarlalarda kullanılıyor.

Ulyses karlı yol manzaraları çok hoş. Mevsim itibariyle zamanı geldi. Artık kar manzaralarını bol bol görürüz herhalde.

Tarih: 8 Aralık 2007, 21:11 - İp: 85.***.**6.80