netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

yeni windows masaüstü vivitar 28 mm. m42

siyah beyaz gölyazı 50-200

Tarih: 4 Aralık 2007, 21:43 - İp: 88.***.**3.221
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Ulyses fotoğraflar çok güzel olmuş...Dediğin gibi birinci karedeki kompozisyon güzel ehhhh bide netlik iyi olsaydı 10 numara bence...

Wolwarine lensin hayırlı olsun bekliyoruz resimleri...Bende lens araştırıyorum bu aralar en az bir adet lens eklemem lazım donanıma...Bunu bir görelim bakalım...

Tarih: 4 Aralık 2007, 22:09 - İp: 88.***.**5.145
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

çapa hoş olmuş abi,

sedat klasik kayık :D şimdi :D nett olmasak fiber yat üzerinde melekler :D foto yollardım.

Tarih: 4 Aralık 2007, 22:16 - İp: 88.***.**6.122
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar yarışmaya ilginize ve güzel düşüncelerinize çok teşekkür ederim.

Selahattin hocam hiç gerek yok, güzel düşüncelerin için tekrar teşekkür ederim.

Mustafa , Uğur fotoğraflar nefis olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık.
Sedat son karede bir parça netlik sorunu var gibi elde mi çektin.Veya alan derinliği az gelmiş olabilir.

Arkadaşlar bizim topikteki fotoğraf kalitesinin ne kadar çok yükseldiğini sizlerde farkediyormusunuz.

Bugün birkaç fotoğrafçı arkadaşımla birlikte idim.Onlarla beraber buradaki fotoğraflara şöyle bir göz attık.
Yanımdaki iki arkadaşım yılların fotoğrafçıları olmalarına rağmen buradaki fotoğraflara ağızları açık baktılar.
Ve ikisinide buradaki arkadaşların K10D lerinin ilk dslr i olduğuna inandıramadım.

Tarih: 4 Aralık 2007, 22:25 - İp: 88.***.**1.86
makulmurat
makulmurat (üye)
İstanbul / Amatör

As selam
Tebrik ler ınsallah ılk ıkı senın olur.

Tarih: 4 Aralık 2007, 22:38 - İp: 85.***.**3.165
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Murat selam.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.

Tarih: 4 Aralık 2007, 22:47 - İp: 88.***.**1.86
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

uğur abi, fotolar da iyi olmuş..

adnan abi, 2.8 de çektiğim ve gece karanlığında tekrar tekrar fotoğraf çekerek netlik yakalamaya çalıştığım için biraz sorun oldu. 20sn tripodda çekim yaptım. sanırım sorun net alan derinliği.. ilgine teşekkürler.

Tarih: 4 Aralık 2007, 22:49 - İp: 85.***.**2.5
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

wolwarine çapa fotografı gerçekten çok güzel olmuş.alt parçalarda çıksaydı tam süper olurdu.dik kadraj olabilirmiş belki.
As,fotografçı arkadaşlarınıza benim eklediklerimi göstermeseydiniz

Tarih: 4 Aralık 2007, 23:00 - İp: 85.***.**2.72
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

wolvarine, Sedat, weary, Adnan abi teşekkürler. Çok şey öğreniyorum ben buradan Sedat. Gelişme ister istemez oluyor. Bütün arkadaşlar özgün bakış açılarınızla güzel fotoğraflar paylaşıyorsunuz. Neredeyse fotoğrafın her alanında gözlerimiz eğitiliyor sürekli. Aylar sürecek öğrenme sürecini günlere sığdırıyor bu başlık. [>:D

Tarih: 4 Aralık 2007, 23:14 - İp: 85.***.**0.1
ok1
ok1 (üye)
İstanbul / Amatör

@erex; kız kulesi fotoğrafı için teşekkürler, sizin de fotoğraflarınız başarılı.

ironsailor, endorf, foxfo teşekkürler.

ulyses Mersin fotoğraflar güzel , senin de eline sağlık.

Tarih: 4 Aralık 2007, 23:34 - İp: 88.***.**9.191