Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
OK1 çok güzel bir kare olmuş.
Selahattin ağbi, tebrikler. Fotograf hak ediyordu.
Sedat, cumakızlığı gidip görmedim ama bu lensle hepsini aynı kareye almışsın gibi olmuş
Shn58 sis fotosu güzel olmuş PS efekti biraz renk bozulmaları yaratmıs ama bu haliyle bile çok güzel.
Wolwarine, vivitar belki buradaki bazı arkadaşlardan yaşlı ama iyi iş cıkarmış, çekeninde hakkını yemeyelim. Özellikle ilk kare.
Fhakgüder, Onix gerçekten güzel kareler.
Ulyses, renkler bir farklı güzel olmuş. Lenstenmi yoksa PS varmı? Son yüklediğin fotoda hoş olmuş. Ulyses bahriyeli olacaksan zaten gidebileceğin yerler sınırlı bellimi olur bakarsın Istanbul'a gelirsin.
Erhan ağbi, son fotodaki ifade tek kelime ile mükemmel.
Komutan evet CA biraz fazla olmuş. Pentak12-24 içinde bu tip şikayetler var netlik olarak üstüne yok ama ters ışıktaki CA etkisi en kötülerinden biri sanırım.
f2.8 de bu kadar kontrastlı nokta CA yı tetiklemiş.Geniş açıya gittikçe görülüyor.
erex
alper abi, ilk fotoğrafı çok beğendim
erhan abi, mükemmel kompozisyonlar.. çok güzel!!
sinan abi, CA çok ciddi problem. ben son yüklediğim fotoğrafta CA yı yok etmek için 15dk falan uğraştım heralde..
böyle ışıklarda geniş açı ve açık diyaframın en sıkıntılı noktası CA. göze batmasını engelleyebiliriz ama oradaki detaylar da kayboluyor.
Ulyses, belki de Gölcük yada Karamürsel'e gelirsin [>:D
Arkadaşlar, daha önce o kadar çok sayfayı bir seferde okumuştum ki atlamışım; sevgili Sedat İtalya için tebrikler, sevgili Adnan Erol başarılarının devamını bekliyoruz tebrikler.
smlzl hoşgeldin. Çantayı aldın mı bilmiyorum ama Slingshot'ın en büyük güzelliği çantanın sırttan çıkarmadan kullanılabilmesi, şahsen bende hem 200 hem de 100 ü var ve çok memnunum.
Sevgili camoka; tebrikler. Bunun böyle olacağını görmüşüz demekki hep birlikte, süper. Daha önce de dile getirdiğim gibi en azından benim gördüğüm en güzel Kız Kulesi fotoğrafıydı.
Sevgili wolwarine; "Gölyazı'da günbatımı" çok güzel olmuş.
ı=1 düzeldi mi?
Sevgili shn58 fotoroman çok güzel olmuş.
Sevgili onixon; "Ghost Boat" çok güzel, tebrikler.
Sevgili Ok1; Kız Kulesi
erex hocam; "Bali leyleği" süper poz. Fotoğrafları ağzım açık hayranlıkla izliyorum, hele son fotoğrafın netliği ve renk güzelliği karşısında dilim tutuldu, tebrik ediyorum. Expodisc kullanıyor musunuz?
RedynaMixplug-in
#kad-ir' tarafından 03.12.2007 20:19:54 tarihinde düzenlendi.
4 farklı pozlama ile HDR yaptım.
Bu fotografların çekildiği yer hakkında bilgi.
İl İl Türkiye kategorisinde var,L İ N K
kad-ir fotoğrafa görsellik katan şeylerden biride gölgelerdir.Gölgeleri kullanmak lazım
2.ci fotunun havası fena durmamakta.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04