Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sekan' cım, acemilik işte Bu 70-300' ü çok seviyorum. Keşke bütün lensler bu kadar keskin olabilse. Hayalet gemi nefis olmuş.
Sis gerçek mi? öyleyse bu geminin trafiğe çıkmasına izin vermemeliydiler
Kısa günün karı buysa.. Hepsine bayldım. renkler ve keskinlik harika. ellerine sağlık.
Kadir, ağacı kökünden sökmek zor olmuş olsa gerek. Ama değmiş Özbek köyü (bidon hariç) ve 300mm kareleri güzel olmuş
Ok1, kızkulesi cıvıl cıvıl, güzel olmuş.
Sedat, lens utanmasa sokağın arkasını da çekecekmiş nefis olmuş.
Benro tripodları bende merak ediyorum. n6, m8 nedir anlamadım ama benro ların bacakları bildiğim kadarıyla sekmeli açılıyor. c128 sanırım artık üretilmeyen bir model. Tripod konusunu Ahmed daha iyi bilir ama tavsiyem en az 8kg taşıyanını almaktır. Adnan' ın dediği gibi büyük lenslerin titreme olayı hem taşıma kapasitesi hem de kafa ile ilgili bir şey. kafanın da kapasitesinin büyük olmasında fayda var.
Shn58, sisin içinde ağaç üzerindeki ceket nedeniyle hayalet gibi çıkmış, çok enteresan bir kare olmuş. Renk geçişleri güzel, ağacın dallarına doğal glow uygulanmış gibi adeta, eline sağlık.
Selahattin abi, candan kutlarım
Arkadaşlar, daha önce de söylemiştim "bu foroma bi şeyhler oluyor" diye. şimdi de alkış ikonu yok olmuş. kimseyi alkışlayamıyorum
Wolwarine, browser olarak ne kullanıyorsun? Vivitar ile çektiğin kareler muhteşem. eline sağlk.
Sinan' cım, fotoğraf aşkının ispatı gibi çıkmışsnız.
Sevgili Fhakguder, karelerin herzamanki gibi nefis. kadrajlar mükemmel. bizlere göre biraz daha soğuk tonları seviyorsun galiba ama yinede karelerin seyrine doyum olmuyor. ellerine sağlık.
Ulyses, japon ağacı çok hoş olmuş.
İki Bali sanatçısı: 1. Ağaç oyma, 2. Tiyatro ve dans.
#erex' tarafından 03.12.2007 02:15:14 tarihinde düzenlendi.
abi sabah sabah güzel enstanteneler.2.nolu fotonun dik kadrajı hayalime girdi.
sis'e gelince doğal sis vardı fakat biraz Glow ve hafif kontrastı düşürerek daha mistik hava vermeye çalıştım.
saol shn58 :=)
#onixon' tarafından 03.12.2007 09:17:28 tarihinde düzenlendi.
serkan son fotoğraf iskele fotosundan bile güzel
erex teşekkür ederim yorum için.özellikle 2. foto çok güzel.oyuncunun yüz ifadesini çok iyi yakalamışsınız
Sinan, son yüklediğin fotoğrafta sağ üst köşedeki çatının sınırlarına dikkatli bakar mısın. Sanırım buranın ufak bir ps müdahalesine ihtiyacı var.
16*50 de oldu bu olay ilk defa... diğer 18*55 ve 50*200 de rastlamadım böyle bir duruma... VL yi işin içine bile katmıyorum...
Gökyüzü çok parlak diğer bölüm gölge ortası bi garip çıkmış.enteresan bi görüntü.neden kaynaklanıyo acaba?
@Wolverine, erex, teşekkürler.
@komutan, melrock, bu CA gibi göründü bana. Ters ışıkta 14mm de de oluşuyor bazen.
Makine serviste olunca vasat fotoları takvim fotoğrafına çeviriyorum boyuna. Ekim-October
ulyses son takvim karen güzel olmuş... bu kadar CA biraz fazla değil mi? heleki böyle bir lenste...
Gölyazı Cumalıkızık gezisi fotoğrafları bitmez hele gölyazı gün batımı fotoğrafları hiç bitmez çok iyi iş çıkartık bu geziyi yapmakla.Daha neler var neler...
#alperozkok' tarafından 03.12.2007 14:54:43 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk