Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
enis abi, anti rotating sistem bacaklar bacakları sıkmak için (uzunluğunu ayarlarken) o halkayı azıcık çevirince kilitlenme özelliği..
açılıp kapanırken azıcık çevirmeyle kitleniyor mu yoksa birkaç tur çevirmek mi gerekiyor
ya sorma.. hala karar veremedim.. bi lens parası veriyorum.. kolay değil :D
Sedat, Benro'nun sitesinde C-Series bölümünde vurgulanan tüm özellikler bizdeki C-128'de mevcut
O listedekilerin C-158 diye yazdıklarına yada bizdekilerin o listede olmayan C-128 diye geçmesi kafanı karıştırmasın.
Daha bir özetlersem C-128'de anti rotating özelliği var.
#melrock' tarafından 02.12.2007 23:44:51 tarihinde düzenlendi.
iskeleyi çekerken benim makina back fokus hatası yapmış gene,ama arka planda bulanıkta olsa iskele belli oluyo,araya gireni tanımıyorum
#onixon' tarafından 02.12.2007 23:58:46 tarihinde düzenlendi.
@Selahattin abi tebrikler. Hakederek alınmış bir birincilik emin ol.
@wolverine, tablo gibi kareler. Çok beğendim.
@Serkan, doğa çalış bence sen. Gayet güzel kareler, bakalım açılalım. Bu arada seninki gibi backfocus yapsa servise göndermezdim makineyi.
@fhakguder, park çok güzelmiş, sizde çok iyi fotoğraflamışsınız. Japon takvimi tarzı diyorum ben bunlara, bilmem ne kadar doğru bir tabir olur. Bir örnekte ben yükledim, Japon takvimi-sonbahar
ulyses sormakadraja böle giriyor işte insanlar,
çektiğin ağaç çok garip bir ağaç.
serkan çok iyi denk gelmis
ulyses hay1rl1 tezkereler 14 mm ve çok iyi dengelenmi_ renkler eline sagl1k
ben de bugün serkan tarz değiştirmiş,yeşil alanlar,kuşlar falan derken,romantik bir tur atmış diyordum.kuş fotoları gerçekten güzel.
wolwarine yeni lensin hayırlı olsun.gittigidiyor da görmüştüm ismini,güzel bir lense benziyor.açısıda iyi diye bahsediyordu,.ben çok merak ediyorum.umarım en kısa sürede eline ulaşır,ve sen de hemen foto eklersin.
ulyses yedek subaylık sınavın nasıl geçti.İzmir e çıkarsa askerliğin ,burada bir arkadaşının olduğunu unutma..
@Wolvarine, teşekkürler.
@serkan, erik ağacı bu aslında. Ama budamışlar sanırım, bonzai gibi şekil almış ağaç.
@kad-ir sınav traş zaten bilgin vardır. Ama büyük ihtimal yedeksubay olucam. Çünkü direk gemideki yeterliliğime ihtiyaç varmış donanmada. Ehliyetimi gösterince not ettiler hemen. Belki İzmirde olabilir bu durumda, çünkü bahriyeli olacağım yüksek ihtimalle.
buda son kare iyi geceler yüklemeyi unutmuşum :=)
#onixon' tarafından 03.12.2007 01:21:29 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk