Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sedat olmadıki Benro'muz yorum yapabilelim
Benro'cu arkadaşlar için son çağrı...
Teşekkürler Sedat senin fotoğraf da çok iyi idi. Özellikle Rabrant ışığını andıran ışık hüzmeleri harikaydı. Ben de böyle fotoğraflar çekmek istiyorum ama iyi bir araştırma gerektiriyor. Sırf bu ışık için Mardin'e gitmeyi planlıyorum. Oradaki bir müzede çekikmiş harika bir ışık hüzmeli fotoğraf görmüştüm. Mutlaka birçok yerde daha vardır.Dediğim gibi biraz araştırma gerekiyor.
Ayrıca Stahl, sdtyrdkn, komutan yorumlarınız için teşekkürler.
Korsanlar işte.Ne yapalım Ok1.
selahattin abi pentax için olan1n1n çok zor bulundugunu biliyordum buldum ald1m Sal1 günü elmde olur en erken tabi hemen bir_eyler yüklemeye çal1_1r1m
gölyaz1 vivitar 28 mm. m42 2,5-22 ( 25 yasinda lens)
Selahhattin abi, beklenen sonuç. Tebrik ederim.
Uğur lensin hayırlı olsun, lens hakkındaki yorumlarını bekliyoruz.
Sedat, bakkal fotoğrafındaki yorumun çok iyi olmuş
Gelelim Benro tripoda
alırken bayağı araştırmıştık ama inan bana şu an modelleri birbirine karıştırıyorum. Enis'in söyleyeceklerini bekleyeceksin, zira o bu konuda daha bilgili
Uğurcum süper bende bu fotoğraflarınızı bekliyordum ordayken makinede görmüştüm ve çok beğenmiştim ne zaman yükleyecekler diye merak ediyordum... Tebrikler abi çok hoş geldi benim gözüme....
farkl1 bir kadraj 1s1k çok iyi idi vivitar m42 28 mm
selahattin abi çok teşekkürler. orjinali elimde yok malesef o fotoğrafın. antalya'da gün doğumuna çıktığım bir gezide yakalamıştım. jpeg çekiyordum
o ışık hüzmeleri çok araştırma gerektiren bir konu aslında ama benimki sadece şanstı sabah ışığında tozlu bir mekanda olmak gerek ve yeter tek şart
antalya'ya gidelim selahattin abi sizinle gezmek çok keyifli..
uğur abi, harika kareler.. gözünüze sağlık!
#sdtyrdkn' tarafından 02.12.2007 20:21:40 tarihinde düzenlendi.
Recep teşekkürler. Sizin seçiminizdi.Sayenizde ödül aldı
Uğur renkler çok iyi oturmuş. Birinci fotoğrafta sis içinde belli belirsiz cami silüeti çok hoşluk yaratmış. İkincide sis iyice bastırmış anlaşılan. Bu sisli hava deneyimi çok iyi oldu bence.
Sedat daha çok gezeriz inşallah. Belki sen İtalya'dayken ziyaretine de gelebiliriz.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk