Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sedatçığım çok makbule geçti ekspres cevabın, teşekkürler.
rica ederim abicim iyi geceler...
ahmed abi, bursa'ya gel, seni çok güzel insan fotoğrafları çekebileceğimiz yerlere götüreceğim.. asıl ben senden çok şey öğreneceğim hatta herkes davetlidir beklerim
hele bi sınavlarım geçsin, ay sonuna doğru bir gezi düzenleyelim.. gölyazı, cumalıkızık, trilye, mudanya, oylat, suuçtu şelaleleri.. seçin beğenin hepsi çok güzel yerler
bu arada ahmed abi macro lensini AF mi kullandın yedigöllerde? nasıldı tadı ?
Arkadaşlar teşekkürler. İstanbul fotoları muhteşem. Vallahi bu gün çifte bayram yaptım sanki. Fotoğraflarınıza dönüp dönüp bakıyorum. Herbiri birbirinden güzel. İstanbul'daki coşkuyu yaşattığınız için hepinize teşekkürler.
Ulyses, Cevin Costner bildiğim kadarıyla endorf'un da belirttiği gibi konser için Ülkemize gelmişti. Köşkteki ve Anıtkabir'deki kutlamalara katılmış. Anıtkabir'de iken birden millet aaa Cevin Costner burdaymış demeye başladı bütün millet ona doğru hücüm etti. Adam tipik Amerikan rahatlığında davranışlarda ama resmi durmak için resmen poz kesti. Ne de olsa artiz
Ahmet Sevgili kardeşim, her fotoğrafın muhteşem ve yaratıcılığın bir öncekinin misli ile üstünde.
Onixon, komutan, realfriend berabermiydiniz bilmiyorum ama yanınızda olmak isterdim.
Endorf,sdtyrdkn Adnan, üstadlarım teşekkürler.
Hamsiköy, benim fotoğraflarda saat yönünde kayık ve ben de problem var diye biraz tersi yönde kadrajlamaya çalışıyordum.
ulyses, yeni lensin verdiğin parayı hakediyor.
#foxfo' tarafından 30.10.2007 01:18:23 tarihinde düzenlendi.
@komutan, @foxfo, @onixon, @realfriend, @kadr, @as bayram fotoğraflarınızın hepsi birbirinden güzel. ellerinize sağlık. sayenizde bu bayram hiç bitmeyecek. ne zaman istesek çıkarıp fotoğraflarınıza bakabiliriz artık.
@amati, senin makrolarda yine her zamanki gibi muhteşemler. yeni denemeni de çok beğendim. bu arada çektiğin şu mantar fotoğraflarına her baktığımda aklıma nedense, eskiden yayınlanan şirinler çizgi filmi geliyor.
bu arada @komutan, @onixon, @realfriend lafım size. üçünüzün de gece kadrajlarınızın aynı yerden, köprü altındaki deniz astsubay okulu yayınından çekildiğini farketmedim zannetmeyin. demek haber vermezsiniz ha
Sevgili foxfo, netfotoğraf ailesinin belki bazıları yanımızda değildi ama, o çoşkuyu izlerken herkes kalbimizdeydi... ah eddim, bütün ekip burada olsa ve bu çoşkuya tanıklık etse...
bütün İstanbul tek bir adreste buluştu Enis'cim...
Kod adı Melrock olan bir arkadaş da, o bölgelerde gezinmiş de, park yeri bulamamış
"Kutlamalar sonrasıda nefis bir pastayı kaçırdın ayrıca "
Bayram coşkusuna fotograflarla katılan herkesin ellerine sağlık,hiç bir topikte ve forumlarda olmayan bir paylaşım ve gönül - fikir birlikteliği bu....
Kıymetini Bilelim.
Arkadaşlar kutlama fotoğrafları muhteşem.Elinize sağlık. Recep beni de çağırdı ama makineye oğlan el koyduğundan gelemedim.Bileydim makine olmasa bile gelirdim.Neyse artık arkadaşlardan birkaç kare alır hatıra olarak albümümüze koyarız. Bu böyle olmayacak Pentax şu yeni makinesini çıkarsın da bir tane daha alalım.O zaman da objektif kavgası olur ya du bakalım.
Ahmed yedigöller gezisi çok iyi geçmiş anlaşılan' Balık gözünden makro' vallahi pes. Hiçbir yerde görmedim böylesini. Sen artık Yedigöllr'i tanıdın bize rehberlik yaparsın.
@camoka abi, makine olmasa da bunları boş bırakmamak lazım. fotoğraf bahane. @komutanın eşinin pastaları fotoğraftan daha güzel valla
@komutan, ben oralara kadar gelemedim. paşalimanı tarafında arabayı, caddeye parketmiş 3. sıraya yanaştırıp orada kaldım. orası yaklaşık olarak çırağan oteli karşısına denk geldiği için havai fişek gösterilerini tam ortadan ve karşıdan gören bir yerdeydi. ancak dediğim gibi kalabalık ve geç kalmışlıktan pek de düzgün kareler çıkmadı. Allah'tan sizinkiler var da bu günü hep yatırlayacağız. yalnız en çok üzüldüğüm şey pastayı kaçırmış olmam
#melrock' tarafından 30.10.2007 11:23:56 tarihinde düzenlendi.
Pastayı kaçıranlar artık benim doğum gününü bekleyecekler
@komutan, eh artık ağzından da kaçırdın. tarihi söylemende bir sakınca olmaz. ne zaman ki?
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
044330 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
037324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk