Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selam dostlar,
Fatih üstadım özlemiştik sizi İtalya fototğrafları harika ellerinize sağlık. arayı açmayın.
Kadir fotoğraf çeşitliliği yakalamana hayranım.
Adr-Ahmet Bursa kareleriniz.
Sinan yemek tadında fotoğraflar bence sen yemek masasından daha çok ayrıl.
Serkan alanı iyice daralttın tebrikler.
Makinedaşım Ahmed zaten bir şey dememe gerek yok
Bende durum aynı. Fethiye çoklu karelerden panoramic yaklaşımlar.
#foxfo' tarafından 04.12.2009 02:47:33 tarihinde düzenlendi.
Fatih bey (hakgüder) gece uzun pozlamalar da harika olmuş. Adamlar ışıklandırma nedir biliyorlar. Geçenlerde Mevlana Kültür Merkezi'nde fotograf çekmeye kalktık, ışıklandırma pavyon ışıklandırmasından daha kötü idi. Bu kadar para harcayıp sonucunu bu kadar berbat alan başka millet var mıdır acaba. Kaldırımlarımız bunun en güzel göstergesi zaten.
Fatih (foxfo) kıskandırıyorsun, kalkar gelirim ha. Bir de gökyüzü mavi olsaymış tadından yenmeyecek fotograflar, emeğine sağlık.
italya , fotoğrafları ne kadar güzel , San Pietro içerisine giren ışık hüzmelerini gördükten sonra farklı açılar :D 2-3 kere uğrardım heralde.
selahattin abnin dediği gibi gece ışıklandırmaları çk homojen ve mimarilerin çizgilerini ortaya çıkarıyor.
fatih abi pratiklerden sora gerçek modelelre geçeceğiz :D inşallah.
benim iş dönemi yoğunlaştı devlet ihaleleri,doğaya atamadım kendimi.
Selahattin abi ne işin var ya İstanbul'da gel şuraya hatta demiri de buraya at alalaım küçük bi taka ohh.... ayrıca biliyorsun seni özleyen başka çiçekler de var burada
"Makinedaşım Ahmed zaten bir şey dememe gerek yok "
Ahahah Fatih abi özledik vallahi.Beraber bir fotoğraf gezisine çıksak da şu Nikon tecrübenden istifade edebilsem.Baharda kayaköy e geleceğiz mutlaka
Serkan gerçekten tam senlik bir yer İtalya.Sen ve hamsi yi düşünemiyorum orada
fhakgüder ve amati nin İtalya fotografları nefis..
ışık çok güzel.
amati sandalyelerin olduğu foto favorim..
foxfo fatih abi son fotolarda saturation ,doygunluk değeri fazlalaşmaya başladı sanki..
serkan model fotolarına devam,artık strobist çalışmalarıda yapmalısın..
Fatih, Kayaköy'e gitmek farz oldu
çiçekler fazla beklerse solarlar. Kemancı da bekliyormuş, ben hangi birine yetişeyim? Allahtan Ahmed de gelmeye karar vermiş
Kadir sağol.
Ahahahahahah Selahattin abi Çiçekleri bir suladın tadı damalarında kaldı belli ki ))))
#amati' tarafından 05.12.2009 10:29:40 tarihinde düzenlendi.
amati hocam hepsi şahane.
fotografta 3 boyutu hissettim gerçek anlamda..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
03806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
014801 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk