Fotoğrafçılık Forumları
Pentax K10 D Fotoğrafları.
Merhaba arkadaşlar.
Örnek Pentax K10D fotoğrafları
#as' tarafından 25.12.2007 20:41:21 tarihinde düzenlendi.
rolomet, valla önce ürün bulunsa sonra ek avantajlarını düşünürüz.
bükey şu anda stoklarında k10 olmadığını, geldiğinde de piyasaya kısıtlı verdiklerini söylüyor. o yüzden de önceliği hepsiburada gibi çokca satabilecek yerlere vermektense daha spesifik fotograf satıcılarına veriyorlar anladığım kadarıyla. mesela bu hafta görüştüğümde arasfoto'ya bakmamı, eğer stoklarında kaldıysa ordan alabileceğimi söyledi bükey. ve forumda birisi ideefixe'de de olduğunu söylemiş. ama malesef buralardaki fiyatlar standart fiyatların üzerinde. örneğin bükeyin tavsiye ettiği body fiyatı kdv dahil 945 euro. ama aras'da 960 euro civarında. üstelik de tek ödeme fiyatı. vadeli isterseniz daha da artıyor bu fiyat. halbuki hepsiburda kdv dahil 907 euro gibi bir fiyat açıklamıştı. üstelik de bu fiyata 12 taksit yapılabiliyordu. ama stoklarında yok işte. ve vermeyi düşünen de yok. öncelik daha pahalıya satan yerlerde sanırım.
açıkçası önceleri bütçe yetersizliğinden dolayı yurtdışından almayı düşünmüştüm k10d'yi. yaklaşık 1 aydır abd'den gelecek bir tanıdık yakalamaya çalışıyordum. sonra vazgeçtim ve yurtiçinde hepsiburda'dan almaya karar verdim. tamam %30-40 daha pahalı ama en azından 12 taksit imkanı vardi. ama gel görki ürün yok. tamam daha fazla vermeye razıyım diyorum yine de alamıyorum. sinirlendim ve şimdi tekrar yurtdışından aldırmaya karar verdim. artık kimse de paralarımız dışarıya gidiyor diye kızmasın. amazon.com'da body fiyatı herşey dahil 855$. üstelik nakliye ücretsiz (tabi usa sınırları içerisine)
hangı fotografların konulacagına karar verıldı mı?
Kamuran fotoğraflar daha seçilmedi.İlk yüklediklerimiz bir kaç gün sonra açılmayınca tekrar yüklemek zorunda kaldım.Dolayısı ile foto sıra numaraları değişti.
Yeniden yeni numaralara göre öneride bulunursanız iyi olur.
Yarın bu bölüme 7-8 fotoğraf daha yükledikten sonra fotoğraflar tamamlanmış olacak.
Bu arada bende Cuma akşamından itibaren siteye 10 gün kadar giremiyeceğim.Dönüşte isteklere bakıp fotoğrafları ona göre seçerim.
tamam adnan abı
Merhaba Adnan bey ..1 haftadır yoktum ve bir sürü yenilik SADECE TEŞEKKÜR EDİP..SAYGILARIMI SUNUYORUM..
Bu arada bende geçen hafta kaz dağlarına gittim..
thegood hoş geldin inşallah elin boş gelmemişindir.Kaz dağlarında çektiğin fotoğrafları K10D ilk izlenimler topiğine yüklersen bizde gitmiş kadar oluruz.
Adnan abi Cuma gününden sonra uzunca bir süre yokum demiştin.Ve Cuma günü son fotoğrafları da yükleyeceğini söylemiştin.Görünürde fotoğraf yok.Unuttun mu acaba?
kıvanc adnan abi taşınma telaşında o nedenle sana cevap veremeyecektir.yeniden bağlandığında kalan fotolarıda yükleyecektir.
Serkant hayır mı şer mi??
Aydındaki evinden mi taşınıyor??
İnşallah upgrade ediyordur taşındığı yerden taşınacağı yere
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil
21 Ara. 2024, 20:42 prodersler
02421 Ara. 2024, 20:42
prodersler -
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
01821 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
04819 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013016 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255710 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
135310 Ara. 2024, 15:18
miratcenk -
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
06909 Ara. 2024, 21:37
prodersler -